Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт похвали играчите си за тяхното

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт похвали играчите си за тяхното
Коментари Харесай

Саутгейт: Горд съм от представянето на играчите, нужно е време, за да вземем правилното решение за бъдещето

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт похвали играчите си за тяхното показване както в 1/4-финалния конфликт с Франция, по този начин и в хода на цялото международно състезание. Според него тимът е направил всичко по силите си, само че просто не е имал шанс в основните моменти от сблъска с " петлите ". 

" Представянето оправда упованията. В последна сметка головете вземат решение един мач. Току-що споделих на играчите, че няма по какъв начин да дадат повече от себе си. Горд съм от метода, по който те се показаха на този шампионат.

Безсмислено е да разясня съдията. Предпочитам да приказвам за нашите играчи. Поздравления за Франция. Те знаят, че минаха през един пъклен мач.

Печелим и губим като отбор. Допуснахме два гола и пропуснахме много обстановки. Хари Кейн има необикновен принос за този тим. Нямаше да бъдем тук, в случай че не бяха неговите голове ", съобщи Саутгейт.

Относно своето бъдеще селекционерът съобщи следното: " След всеки шампионат сядахме, преглеждахме представянето на тима и размишлявахме. Имаме потребност от време, с цел да сме сигурни, че ще вземем верните решения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР