Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт коментира успеха на трите лъва

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт коментира успеха на трите лъва
Коментари Харесай

Саутгейт: Представихме се отлично срещу Украйна

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт разяснява триумфа на " трите лъва " против Украйна с 2:0, с който оглави класирането в Група " C " на квалификациите за Евро 2024.

" Срещу Италия представянето ни не бе съвършено, само че показахме класа и резистентност, с цел да реализираме този резултат, изключително в края на мача, когато останахме с 10 индивида. Днес считам, че представянето ни бе на доста високо равнище, както с топка в крайници, по този начин и без. Поставили сме си цел и през днешния ден играчите бяха безупречни. Те направиха по този начин, че един привидно комплициран мач да наподобява много елементарен. Много съм удовлетворен от това ", показа той.

" Неговият апетит за победи и неговата невзискателност го водят по пътя, по който е поел. Той може да продължи да се развива и да се учи. Не чакам нищо друго, познавайки го добре, както и неговото семейство. Той има невероятна поддръжка към себе си. Не желая да върша оценки къде се намира измежду най-хубавите във футбола, тъй като по този начин ще го сложим в обстановка, в която не желаеме да е. Важното е, че той не стопира да прогресира, прелестно е да се работи с него, тъй че би трябвало да го оставим на мира, а не да го съпоставяме с други ", добави Саутгейт за Букайо Сака.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР