Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт каза, че менталността е от

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт каза, че менталността е от
Коментари Харесай

Саутгейт: Трябва да сме критично умни срещу Украйна

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт сподели, че менталността е от сериозно значима за съботния мач против Украйна на UEFA EURO 2020.

Победата с 2:0 над Германия на „ Уембли” води „ трите лъва” на едвам две победи от първия си край в огромен футболен шампионат от 1966-а година, като на пътя им е Украйна, а по-късно някой сред Дания и Чехия.

Саутгейт призна, че подготовката за четвъртфинала в Рим е доста по-тежка за тях, в сравнение с за противника. Англия за пръв път ще играе надалеч от „ Уембли” в тази конкуренция.

„ Това е фантастично предизвикателство за нас в този миг. Трябва да играем отвън „ Уембли на доста топло място, а мъчно ще има и англичани на стадиона. Играчите познаваха добре германците, само че в този момент би трябвало да се учат бързо за Украйна”, сподели селекционерът за подкаста на националния тим.

„ Гледахме Украйна през последната година, само че не толкоз огромна част от играчите им играе в Бундеслигата или Премиър лийг. Има няколко. Целият ни фокус е за съботния мач, би трябвало да се подготвим по правилия метод, а мисленето ни да е на сериозно високо ниво”, разяснява още той.

Украйна стигна до тази фаза, откакто победи след продължения с 2:1 Швеция, като отборът може да затрудни британския народен тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР