Сексуалността трябва да бъде източник на удоволствие, релаксация и човешка

...
Сексуалността трябва да бъде източник на удоволствие, релаксация и човешка
Коментари Харесай

Ето колко е важно да си играем преди секс

Сексуалността би трябвало да бъде източник на наслаждение, релаксация и човешка връзка. Въпреки това за доста хора половите срещи не са толкоз удовлетворяващи. Това нормално се случва заради неналичието на любовна игра. Не е неистина, че дамите са тези, които се нуждаят най-вече от това, само че и мъжете също се възползват от практикуването й.
Ежедневната рутина, бързането и отговорностите не всеки път ни оставят време или сила да се грижим вярно за половия си живот. Поради това сексът за доста двойки става еднообразен и автоматизиран и се концентрира единствено върху проникването. Осъзнаването на значимостта на любовната игра значи, че ще се успокоим, ще се насладим на момента и в действителност ще се стремим да се насладим на споделеното време дружно.
Прелюдията и игрите преди секс оказват помощ за увеличение на желанието и възбудата, първите две етапи на човешкия полов отговор. Без тях ние изпадаме съвсем непосредствено във етапите на платото и оргазма и се лишаваме от съществена част от процеса. Така че за какво да пропущаме непринудено да си поиграем преди секс?

Какви са изгодите от любовната игра?
Ползите и смисъла на любовната игра са както физически, по този начин и психически. Те вършат секса доста по-пълно и възнаграждаващо прекарване. Ето някои от главните му резултати.

Предотвратява половото съприкосновение да бъде неловко или мъчително
Прелюдията покачва възбудата и провокира серия от промени в тялото, които го приготвят за половия акт. При дамите оказва помощ за вярното смазване и разширението на влагалището. Това пречи на дискомфорта или болката, които могат да се появят, когато любовната игра се пренебрегва.

Увеличава и удължава удоволствието
Погледите, целувките, ласките... всяко деяние се изживява и се любува доста по-интензивно. По този метод удоволствието се проточва и времето на акта се удължава толкоз дълго, колкото желаят сътрудниците. Фокусът не е върху постигането на оргазъм, а върху насладата във всеки един миг. Освен това всяка полова интензивност е доста по-приятна, когато са достигнати високи равнища на възбуденост. Отделянето на известно време на любовната игра ще направи срещата по-страстна и удовлетворяваща и за двама ви.

Предотвратява половите дисфункции
Прелюдията може да предотврати появяването на избрани полови дисфункции, тъй като оказва помощ да се концентрира вниманието върху удоволствието, а не върху представянето. В същото време разрешава по-голяма връзка и трудност сред двойката.

Засилва прочувствената връзка и интимността
Сексът има прочувствен съставен елемент, изключително в случай че се практикува сред двама души, които са отдадени един на различен. Затова любовната игра е превъзходен съдружник за увеличение на връзката и чувството за фамилиарност. Отделянето на време за любовна игра може да помогне за подсилване на връзката и доверието сред двамата сътрудници.

Как да практикуваме любовната игра?
Когато става дума за любовна игра, няма граници оттатък взаимното единодушие. Напротив, творчеството може да бъде най-хубавият инструмент. Тя може да включва целувки, милувки и думи, изречени съблазнително, само че нейните граници не знаят мярка.
Ето няколко хрумвания за вас:
• Изпратете текстови известия до колегата си, като му кажете какъв брой доста го желаете. Това ще сътвори очакване, което ще се усилва през целия ден, до момента в който се видите. Може също да поставите записка някъде в къщата.
• Създайте удобна среда, като употребявате свещи, аромати, долни дрехи или тиха музика. Стимулирането на сетивата е от значително значение за предизвикателство на предпочитание.
• Може да поканите някои сексиграчки, белезници, сексзарове, карти с въпроси и провокации.
• Ролева игра. Приемането на разнообразни герои и реализирането на избрани мечти може да бъде доста стимулиращо и за двама ви.
• Използвайте полова убеденост. Не се опасявайте да попитате колегата си какво желае, да изразите това, което чувствате, и да опитате разнообразни типове стимулация.
• Използвайте кремове или масла, с цел да масажирате колегата си. След това двамата може да размените функциите си.

Не забравяйте, че сексът не е спринт за реализиране на оргазъм, а по-скоро прелестен маратон на дълги дистанции, в което може да се насладите на всяка стъпка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР