Сексологът Трейси Кокс обясни привличането на красивите жени към партньори

...
Сексологът Трейси Кокс обясни привличането на красивите жени към партньори
Коментари Харесай

Защо младите и красиви жени си падат по по-възрастни мъже?

Сексологът Трейси Кокс изясни привличането на красивите дами към сътрудници доста по-възрастни от тях, употребявайки кат образец забежките на Леонардо ди Каприо с млади модели, предава Daily Mail.
Според Кокс красивите и амбициозни дами имат доста аргументи да се срещат с по-възрастни мъже. Например, тя разказва 48-годишния Ди Каприо като богат, прелъстителен и харизматичен мъж, който също има огромно въздействие в развлекателната промишленост. Специалистът обаче обърна внимание на обстоятелството, че всички романси на носителя на Оскар се развиват и приключват по един сюжет - разходки с яхта, визити на клубове и отмора.
В същото време Кокс акцентира, че освен прохождащи модели са привлечени от Ди Каприо, само че и сполучливи девойки с одобрена кариера и международна популярност. Според нея влечението им към умишлено провалена връзка се изяснява с желанието да превъзпитат разпален ерген.
„ Някои дами имат мощен грижлив инстинкт и имат вяра, че могат да извадят най-хубавото от другите – даже и от хора като Лео със съмнителна история на запознанства “, изясни мнението си сексологът.
Освен това експертът счита, че доста дами възприемат връзките с такива мъже като самобитно предизвикателство. Те се надяват, че точно те ще могат да трансформират характера на човек и да потвърдят на света своята уникалност.
Твърди се, че новата годеница на Лео ди Каприо е 28-годишната манекенка Джиджи Хадид, с която е засичан няколко пъти на обществени места.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР