Сексът в очите на известните жени Впечатлението, което се натрапва

...
Сексът в очите на известните жени Впечатлението, което се натрапва
Коментари Харесай

Вибраторът като селфи, или какво мислят известните жени за секса

Сексът в очите на известните дами

Впечатлението, което се натрапва от културата в близост е, че сексът е за младежи. Оставаш с възприятието, че минеш ли 50-те, интимността се трансформира в табу, спомен, фантазия. И най-добре да минеш единствено на целувки. Като в самото начало.
Но да остаряваш, не значи автоматизирано да забравиш и отхвърлиш част от тялото, прекарванията и страстите си. По данни на Националния център за изследване на публично мнение на Съединени американски щати, 62 % от хората сред 57 и 64 години са полово дейни, а измежду 75 – 85-годишните – този % е към момента впечатляващ – 38 % при мъжете и 17% при дамите. Е, сексът живее дълго.

Навярно за всички е любопитно, дали тези хора се любуват на половия си живот? Все отново имат дълъг и богат опит. Откровените диалози за секс нормално са необичайност, изключително когато си минал от другата страна на младостта. Но идващият лист със смели и забележителни дами, опровергава свенливото и завоалирано отношение към това сладко наслаждение.

Барбара УОЛТЪРС, 85 година
Малко себелюбов? Да, несъмнено!
Да, Барбара Уолтърс има вибратор, което призна пред гостуващата в шоуто й звезда Упи Голдбърг. Срамно ли е да имаш вибратор – не. Срамно ли е да признаеш – вероятно не е доста елементарно. Е, щом 85-годишна звезда може да признае в народен ефир това, не се срамувайте от интимния си живот - даже да е малко уединен.

   1dolly parton    2helen mirren

Доли ПАРТЪН, 69 година
​Бог ни е дал умеенето да го вършим, по тази причина дано го вършим.
" Ако Бог ни беше основал, с цел да летим, той щеше да ни даде крила. Нека се осланяме на това, което ни е дал като хора. Никога не съм считала секса за мръсно нещо ". Това е признанието на кънтри-легендата Доли Партън. През 1995 година, сладкопойната русокоска споделя в своята автобиография „ Dolly: My Life and Other Unfinished Business ", че ние хората сме благословени да имаме това наслаждение – по тази причина дано го използваме. То е естествена част от живота и не би трябвало да бъде обсъждано с възприятие на позор и виновност.

Хелън МИРЪН, 69 година
Обичам да виждам стриптийз.
" Обичам секси-нещата. Харесва ми да виждам секси-снимки, одобрявам книгата на Мадона за секса, обичам Лейди Гага ". Това споделя гранд-дамата на Британското кино и спектакъл. Жена, която в никакъв случай не се е омъжвала, няма деца, само че обича живота, изкуството и секса. В изявление за списание Times, тя споделя за търсенето, като път към по-добри, същински и дълбоки полови преживявания.

   3sophia lorenjpg    4goldie hawn

София ЛОРЕН, 80 година
​Сексуалността не в това по какъв начин изглеждаш, а в метода, по който се чувстваш.
Неостаряващият секс-символ споделя, че сексът е положение на мозъка. И няма нищо общо с пищността на гърдите или изкушението на устните. И не става дума за рестриктивните мерки на възрастта, за възбраните и размерите. Помага ли тук артистичността – несъмнено, само че доста по-важно е да останеш откровен.

Голди ХОУН, 69 година
Най-добрият сътрудник е оня, коюто те кара да се чувстваш секси.
Нейната 30-годишна обич с артиста Кърт Ръсел е пропуснала бракосъчетанието, а Голди признава, че да има в живота си подобен мъж е доста повече, в сравнение с да носи сватбена халка. " Обичам да бъда самостоятелна, да бъда неговото момиче и мисля, че това е секси. Той ме кара да се усещам секси. Аз не го владея и нямам хартийка, която да потвърждава това. Но да чувстваш, че някой е същински отдаден на тази обич, да вярваш в него и да обичаш – това е толкоз мощно ".

 5jane fonda    6joan rivers

Джейн ФОНДА, 77 година
Понякога най-хубавият секс изисква обмисляне.
" Едно от забавните неща на остаряването е спонтанността – по-точно това, което остава от нея. За да няма изненади, по-добре да си квалифициран. Само тъй като си подготвен да участваш, не значи, че постоянно можеш да „ скочиш " в секса. А като решиш, какъв брой дълго искаш да е представлението – деликатно би трябвало да избереш нужните хапчета ", поучава Фонда.

Джоан РИВЪРС, 1933 - 2014
Разговорите за секс са потребни.
" Обвинявам майка си за бедния и отегчителен полов живот, който имах. Всичко, което тя ми сподели – мъжът е от горната страна, дамата - изпод ". Това споделяше дамата, която постоянно се майтапеше със секса и го поставяше в най-спорната зона в връзките сред мъжете и дамите. Нейното умно умозаключение – в случай че не беседваме и споделяме какво желаеме в леглото, можем да пропилеем дълго време в напразни упования и разочароващи пози.

 8Joan Collins    9MERYL STREEP huffingtonpost.com

Джоан КОЛИНС, 81 година
Добрият секс значи добра връзка и положителни връзки.
Английската дама и актриса го споделя най-добре в един от епизодите на
" Britain's Loose Women " /2014/. " Когато сексът не е единственият общоприет аспект в една връзка, той е значима част от метода, по който демонстрираме човешката си същина и вероятно ключ към приключеното, цялостно човешко задоволство ".

Мерил СТРИЙП, 66 г.
Сексът те кара да се чувстваш благополучен.
" Всичко, което ни прави същински щастливи е толкоз просто – любовта, сексът и храната ". Това е философията на обичаната холивудска актриса, а ние изцяло й се доверяваме.

По материал на mic.com
Снимки: Dolly Parton-usmagazine.com, Helen Mirren-thehshq.com, Sophia Loren-lapanxadelbou.blogspot.com, Goldie Hawn-perfectpeople.net, Jane Fonda-wallconvert.com, Joan Rivers-people.com, Barbara Walters-huffingtonpost.com, Joan Collins-vettri.net, Meryl Streep-huffingtonpost.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР