Сексът трябва да носи удоволствие, но понякога се случва така,

...
Сексът трябва да носи удоволствие, но понякога се случва така,
Коментари Харесай

Как да избегнем болката по време на секс

Сексът би трябвало да носи наслаждение, само че от време на време се случва по този начин, че вместо да изпитваме приятност, усещаме болежка. Ако се върнем няколко години обратно, ще забележим забавно проучване за полово здраве и държание, извършено от университета в Индиана. Това изследване демонстрира, че 30% от дамите, взели участие в него, са показали, че са изпитвали болежка по време на последния си сексуален акт, написа уеб сайтът Prevention. Понякога болката по време на секс се дължи на чисто психически аргументи, само че не постоянно, тъй като може да има и други фактори.

От вратата за краката
В спонтанния секс няма нищо неприятно, той може да бъде даже едно доста вълнуващо прекарване. Понякога обаче мъжете прибързват, а техните половинки не са достигнали нужното равнище на възбуденост. Ето за какво би трябвало да се обръща повече внимание на любовната игра, само че не до безконечност, несъмнено.

Възбуда
Понякога колкото и възбудена да е една жена, навлажняването там долу не се получава и сексът води до мъчителни мемоари. В подобен случай на помощ идват лубрикантите, чиято цел е да обезпечат нужната проходимост.

Неразположеност
Стресът и преумората могат да са окажат непреодолимо предизвикателство за половия акт. Масажът е доста сполучлив вид в такива случаи, само че не подсигурява триумф.

Инфекции
Гениталните инфекции могат да бъдат доста неприятни и да създадат секса съвсем неосъществим. За благополучие множеството от тях са елементарно контролируеми. По-сигурна си остава консултацията с доктор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР