Сексът през зимата е по-важен от летния. Витамин D вдига

...
Сексът през зимата е по-важен от летния. Витамин D вдига
Коментари Харесай

Сексът през зимата е по-важен от летния


Сексът през зимата е по-голям от летния. Витамин D подвига настроението, гори калории и поддържа здравето. Сезонът на одеялата, топлите пуловери и горещия шоколад звучи като съвършена сантиментална конюнктура.
Сгушването в одеяло с половинката елементарно може да ви накара да се захванете с нещо под чаршафа. Единственият проблем е, че от време на време става прекомерно студено. Лошото време може да помрачи настроението ви и по никакъв начин да не ви е до милувки. Ако стане прекомерно студено, последното нещо, което желаете да вършиме, е да се съблечете.

Но точно пристрастеностите са един от най-лесните способи да се справите с тези два казуса. Както се споделя в една сентенция – „ Клин, чеп избива “.

Сексът през зимата в действителност е доста по-голям, в сравнение с през останалата част на годината. От една страна ще ви сближи с половинката, а също по този начин ще повишите позитивното си въодушевление и здраве. Ще се почувствате заредени с сила през мързеливия зимен сезон, тъй че това е една от аргументите да изберете зимния секс.

Зимните пристрастености оказват помощ за освобождение на позитивни ендорфини и окситоцин, които могат да основат чувство за фамилиарност измежду двойките. Изследванията демонстрират, че сексът основава антитела, които понижават риска от простуда, също така основава топлота – душевна и телесна, сред двама ви посредством триенето на телата. Това покачва равнището на положително мислене, намалявайки всевъзможни признаци на меланхолия или тревога. Тези хормони ви оказват помощ да изградите удобно за секса уравнение във връзката с колегата. Сексът е извънредно прелестен метод да горите калории и да се поддържате във форма, като в същото време поддържате връзката си непокътната. Освен това усилва половото привличане сред вас и вашия сътрудник.

Няколко хрумвания могат да подобрят секса в зимния интервал. Имайте поради, че през зимата либидото понижава. Доста мъчно е да получите задоволително излагане на слънчева светлина през тъмните къси дни. Когато излизаме на открито, зимното слънце не дава огромна опция за производството на витамин D в кожата. И както се оказва, здравословните равнища на витамин D са много сериозни за оптималната полова функционалност и предпочитание.

Витамин D може да насърчи здравословно либидото. Според изследване на European Journal of Obstetrics & Gynecology and Reproductive Biology здравословните равнища на витамин D са свързани с по-високи резултати в половото предпочитание, оргазъм и задоволство при здрави дами. В друго изследване, оповестено в International Journal of Impotence Research, същите откриватели откриват сходни резултати и при мъжете: участниците със здрави равнища на витамин D имат по-добри резултати в еректилната функционалност, приемането на оргазъм и половото предпочитание, в сравнение с мъжете с недостиг на витамин D или непълнота. Поддържането на в действителност оптимални равнища на витамин D може да помогне за поддържане на крепко либидо, изключително през зимата. Установено е, че ежедневната добавка на витамин D усъвършенства равнищата на тестостерон при мъжете и води до по-здравословни равнища на естроген и прогестерон при дами в менструация. Като се има поради, че тестостеронът, естрогенът и прогестеронът играят роля в половото предпочитание и възбуденост, може би е време да помислите за висококачествена добавка с витамин D, в случай че половото ви предпочитание е влошено тази зима.

Има още няколко занимателни трика за възстановяване на секса през зимата. Може да продължите да носите чорапите си, до момента в който вършиме секс. Има шансове за по-малко оргазми, в случай че пръстите на краката ви са студени. Ако имате камина, наложително си организирайте сантиментална среща наоколо до нея. Включването на одеяла в половия режим може да ви стопли в действителност. Също по този начин заложете на пози за секс, при които има доста обятия и досег на телата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР