Сексът може да е прекрасен, здравословен, страстен, задоволителен, но понякога

...
Сексът може да е прекрасен, здравословен, страстен, задоволителен, но понякога
Коментари Харесай

Как да се справите с конфузната ситуацията, ако презервативът остане във вас

Сексът може да е прелестен, здравословен, буен, приемлив, само че от време на време може да бъде и прекомерно срамен. Нерядко се случват стресови обстановки... като тази, в която презервативът остава във вагината ви. Запазете успокоение - няма нищо непоправимо:

1. Без суматоха

Ситуацията е нелепа, само че не и съдбовна, останете спокойни и не изпадайте в нервност. Презервативът няма да се загуби във вагината ви.

2. Клякайте

Клековете оказват помощ да избутате това, което се е наместило в интимните ви елементи.

3. Помогнете си със стол

Стъпете на частта за сядане с крайници и започнете да се навеждате напред, поучава Tialoto.bg. Това оказва помощ да избутате презерватива, както клековете.

4. Помощ от колегата

Ситуацията е неловка, само че няма място за позор. Дори да не се познавате от дълго време с индивида, чийто презерватив е затънал във вас, го помолете да опита той да го извади с пръсти.

5. Посетете гинеколог

Ако сами не сте се справили със обстановката, евентуално тъй като кондомът е влезнал на надълбоко, отидете на доктор, с цел да го махне и да огледа дали има някакви вреди като инфекции, зачервяване и т. н.

6. Вземете противозачатъчно хапче

Презервативът може да съдържа семенна течност, която да се „ разлее “. Ако към този момент не взимате някакви противозачатъчни или не сте взели други ограничения, не рискувайте.

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР