Сексът и градът“ е един от любимите сериали на поколения

...
Сексът и градът“ е един от любимите сериали на поколения
Коментари Харесай

10 истини, на които ни научи Саманта от „Сексът и градът“

„ Сексът и градът “ е един от обичаните сериали на генерации дами. Колкото и да е нереалистичен от време на време, той ни научи на доста.

И въпреки всички да знаем, че някои от мъдростите, препоръките и умозаключенията на Кари са невъзможни, то Саманта е друго нещо. Ето на какво ни научи тя ;)

Приятелите са преди всичко – забелязала ли си по какъв начин Саманта в никакъв случай не съобщи доверието на приятелките си и постоянно избираше да прекара времето си с тях, вместо с следващата забежка ;)

via GIPHY

Не изневерявай на същинската си същина – без значение кой какво мисли за теб, по какъв начин обществото те приема и кой защо те укорява. Саманта в никакъв случай не изневери на себе си

Жените също могат да си изискат секс и светът няма да се свърши ;)

via GIPHY

Перфектният мъж не съществува и това е повода да не прекараме живота си в търсенето му. Можем просто да се насладим на тези мъже, които ни сервира ориста ;)

via GIPHY

Не е наложително да си омъжена, с цел да си щастлива. Има прекомерно доста други способи, с които да създадем живота си прелестен:)

via GIPHY

Жената също може да има сполучлива кариера, да изкарва доста пари и сама да си обезпечи това, което изиска.

Жената би трябвало да е мощна. За задачата единствено ѝ трябват няколко близки другари и доста непримиримост ;)

via GIPHY

Не би трябвало да се водиш по мнението на близките. Защото този живот си е твой и би трябвало да го живееш за себе си:) 

via GIPHY

Поставяй постоянно себе си преди всичко. Ти си по-важна от всеки мъж, с който излизаш. Няма значение какъв брой си влюбена или какъв брой е необикновен той, ти постоянно си повече от него ;)

via GIPHY

Можеш да си прелестна и секси, без значение от годините. Всяка жена може е красива, стига да поставя малко старания за себе си:)

via GIPHY

Още любопитни истории можеш да откриеш във:) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР