Сексът е като пица ..., казва Tara Caffelle, експерт по

...
Сексът е като пица ..., казва Tara Caffelle, експерт по
Коментари Харесай

Защо възбуждането е ваше задължение, а не на партньора ви

" Сексът е като пица... ", споделя Tara Caffelle, специалист по връзки. Тя употребява това съпоставяне, с цел да изясни ролята, която нашите сътрудници имат и нямат, когато става дума за нашите полови стремежи. Въпреки, че сътрудниците ни би трябвало да се придържат към избрани упования, в действителност зависи от вас да ги извършите. Например, той или тя би трябвало да бъде любящ сътрудник, само че това не зависи единствено от него или нея. Вие също имате значение. Те би трябвало да бъдат подкрепящи, само че не зависи от тях да ви стимулират. Същото важи и за секса.

Отговорността да бъдете възбудени и да имате полово предпочитание не е отговорност на колегата ви. Това е напълно ваша отговорност.

За да изясни това, Тара употребява образеца с пицата. Представете си, че е петък вечер и вие и вашият сътрудник сте поканили другари у дома, с цел да хапвате пица. Звучи занимателно, само че вие сте обядвали пица, имате киселини от сиренето и почтено казано ви се яде тайландско. Тогава вашият сътрудник се пробва да ви убеди: " Ще разочароваш всички, разваляш проектите, това е просто пица ".

Може да измененията мнението си, само че дали в действителност ще сметнете, че пицата е добра концепция, зависи от вас. Вие би трябвало да решите, че ще си създадете предпочитание за пица. Вашият сътрудник може да се аргументира за какво е добра концепция, само че не може да ви накара в действителност да го желаете и да желаете пицата.

Сега заменете думата " пица " със " секс ". Ще видите явен паралел. Неговото държание и поведение може да способства за възбудата, само че вашето наслаждение зависи от вас. Ако всички стартираме да поемаме отговорността за личното си наслаждение, в действителност сексът ще бъде доста по-добър и засищащ.

Ето 6 метода, по които можете да " загреете " преди същинската част:

1. Трябва ви малко ентусиазъм

Не всеки харесва порното, само че има още доста сходни способи. Еротични книги, фотоси, даже личното ви въображение.

2. Споделяйте фантазиите си с колегата си

Ще се очудите какъв брой възбуждащо може да бъде шерването на еротичните мечти.

3. Казвайте какво желаете

Бъдете изцяло ясни за това какво желаете и какво не желаете. Ако да вземем за пример харесвате бавните целувки по врата, помолете колегата ви да го прави по-често. Ако пък нещо не ви подхожда, обяснете му, че не ви харесва.

4. Докосвайте се

Няма нищо срамно в това да се докосвате сами. Можете да започнете с обичаната си играчка или фикция.

5. Изградете упования

Не е нужно да чакате да стигнете до леглото, с цел да започнете. Можете да изпратите закачливо известие денем, с цел да го накарате да мисли за вас през целия ден.

6. Познавайте себе си

Ако познавате тялото си и знаете какво ви харесва и какво не, ще можете да помогнете на колегата си. Поемете контрола над оргазма си.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР