Сексапилната участничка, която се крие в прилепналия костюм с ушички,

...
Сексапилната участничка, която се крие в прилепналия костюм с ушички,
Коментари Харесай

Любовта към Нойзи издаде Игнатова в Маскираният певец

Сексапилната участничка, която се крие в прилепналия костюм с ушички, не се появи в предаването две следващи седмици, макар че по правилник би трябвало да е в него през седмица. Друг участник зае мястото му на 16 октомври, когато трябваше да пее. Това е Госпожицата. Изчезването на Заека стана тъкмо след сватбата на тв водещата Мария Игнатова, за която е съвсем несъмнено, че се крие в тесния му костюм, написа Hotarena.net.

Последното появяване на Заека в „ Маскираният певец” е от 2 октомври. Няколко дни преди този момент се разчу, че Мария Игнатова, чийто глас ясно се чува в осъществяванията на този воин, се е омъжила за Ивайло „ Нойзи” Цветков. Това е станало в последния уикенд на септември, когато Заекът не е бил ангажиран с предаването на Нова тв. Две седмици след сватбата маската просто изчезна, видяха фенове на известния формат. Според тях отсъствието на костюма е едно от многото доказателства, че в него се крие точно Мария Игнатова, макар че в „ детективския панел” към момента се преструват, че не могат да я разпознаят.

„ Мария е на сватбено пътешествие”, считат почитателите на формата. Според тях, звездата от „ Господари на ефира” се е схванала авансово с продуцента Маги Халваджиян да й обезпечи две свободни седмици, в които да се порадва на медения си месец дружно със своя нов брачен партньор.

От предаването не дадоха пояснения за какво Заека го нямаше в епизода от 16 октомври, в който трябваше да взе участие. Вместо него на сцената излезе Госпожицата. Тя се изправи в тройна борба за оставане в предаването – по едно и също време против Камъка и Перлата. Само седмица по-рано същата маска още веднъж се състезаваше за мястото си в шоуто – този път против Гъбарко. И двамата пъти съумя да се пребори и да продължи присъединяване си в предаването.

Кой се крие в костюма на Госпожицата? Последната събота тя сподели като улика албум на „ Пинк Флойд”. Наблюдателни фенове видяха, че същата обложка седи на рафт при младата Виктория Георгиева, която тази година показа България на „ Евровизия”. Според тях това е доказателство, че в облика влиза момичето от Варна. Те разгласиха в обществените мрежи фотоси, на които фактически се вижда албумът от сцената на „ Маскираният певец”. Някои от осъществяванията на Госпожицата звучат по подобен метод с тези на Виктория. В други обаче гласът й е напълно друг и това бе маркирано от „ детективите” в предаването – Азис, Алекс Раева, Владо Пенев и Марта Вачкова. Възможно е певицата да преправя гласа си, с цел да заблуди публиката за своята идентичност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР