Сексапилната тв звезда Натали Трифонова не винаги е била толкова

...
Сексапилната тв звезда Натали Трифонова не винаги е била толкова
Коментари Харесай

Натали Трифонова преди да стане звезда – безлична брюнетка

Сексапилната тв звезда Натали Трифонова не постоянно е била толкоз спираща дъха кокона. Преди десетина години когато стартира да работи в закритата към този момент ТВ7 тя си е била хубава брюнетка, само че с нищо не впечатлявала феновете.

Снимките демонстрират по какъв начин е изглеждала Натали преди да се подложи на корекции. Всички си мислеха  че топ синптичката е изцяло естествена хубавица. Оказа се обаче, че и тя е претърпяла куп корекции.

За  цвета на косата й  няма какво да кажем с изключение на, че тя е била естествена брюнетка, в тъмния набор на кестенявата гама.

Не излиза наяве какво е подтикнало Натали да премине към светлото русо. Но е реалност, че по този начин й отива повече от преди. Госпожица  Трифонова е уголемила устните си, които са били тънки и незабележими. Докато през днешния ден са огромни и сочни. Пипнала си е  и нослето – обонятелния й орган бил доста по-широк, а след корекцията е с по изострен връх и наподобява с деликатна  изтънчена форма.

За тялото няма какво да кажем, те дългите и безкрайни  крайници са й по рождение и с тях Натали взривява дансинга на танцувалното шоу „ Денсинг старс ”.

Автор: Блиц

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР