Сексапилната Сюзън Георгиева от Игри на волята се доказа като

...
Сексапилната Сюзън Георгиева от Игри на волята се доказа като
Коментари Харесай

Сюзън от Игрите издаде рецептата за секси тяло

Сексапилната Сюзън Георгиева от " Игри на волята " се потвърди като същински състезателен човек, а жегата въобще не я плаши. Красавицата показа в Инстаграм ударната си подготовка на story-та, от които виждаме клекове, щанги, тежести, бокс и още силовите извършения.

Сюзън несъмнено не е от глезените инфлуенсърки, които качват единствено секси фотоси по бански.

Тя сподели, че с тежките тренировки се реализира красиво тяло, само че и... мазоли по ръцете, написа каналът " Social Virals " във vbox7.

Сюзън обаче не се срами да демонстрира по какъв начин се реализира съвършената визия, която виждаме по фотосите в Инстаграм, които сигурно не са обработени и усъвършенствани. Крехката осанка несъмнено не би трябвало да ни заблуждава, тъй като Сюзън има съвсем войнишки режим. Звездата от " Игри на волята " става всеки ден в 5 сутринта, с цел да може да ѝ стигне времето за всичко, с което се занимава.

Сюзън работи на две места. Едното е учебното заведение по танци на балет " Nova ", където преподава балет и съвременни танци. Води и тренировки за цяло тяло, включващи пилатес и стречинг. Но отвън тези занимания, тя е и деен танцьор.

Миналата година Сюзън стана част от видеото на Дуа Липа към шлагера " Break My Heart ". Клипът бе сниман в София, а Сюзън описа, че всичко е било на международно равнище, а за самата нея било сбъдната фантазия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР