Сексапилната синоптичка на bTV Натали Трифонова от известно време е

...
Сексапилната синоптичка на bTV Натали Трифонова от известно време е
Коментари Харесай

Натали Трифонова остана без гадже

Сексапилната синоптичка на bTV Натали Трифонова от известно време е разграничена с приятеля си. Тя към този момент излиза единствено по женски или в компанията на други двойки, само че до нея няма мъж.

Гаджето на Трифонова е чужденец и сега няма опция да идва при нея, с цел да прекарват дните си дружно. Блондинката мъчно приема обстоятелството, че не може да се вижда в изгората си, с която имат връзка към този момент повече от година, написа в. "България през днешния ден ".



Приятелят на Натали няколко пъти й предлага тя да се реалокира при него, само че дългокраката хубавица е безапелационна, че няма да загърби кариерата си в България.

Откакто двамата са разграничени, връзката на Трифонова е в застой. Отношенията сред нея и приятеля й охладняват с всеки минал ден. Синоптичката е наясно, че сходна връзка от разстояние е обречена на неуспех.

Близки на хубавицата даже предсказват, че тя в най-скоро време като нищо ще остави младежа. Натали пробва да се утеши с купони и излизания с другари, само че по погледа й проличава, че страда за обичания.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР