Сексапилната журналистка Холи Сондърс стартира своя собствена спортна лига. Бившата водеща

...
Сексапилната журналистка Холи Сондърс стартира своя собствена спортна лига.
Бившата водеща
Коментари Харесай

Журналистка стартира своя гола лига с най-красивите жени /снимки/

Сексапилната журналистка Холи Сондърс започва своя лична спортна лига.
Бившата водеща на Golf Channel и Fox Sports ще управлява лигата Xposed Sportz, която ще включва модели на Instagram и платформата за възрастни OnlyFans.
Състезанието ще е всред обичаните модели на хората с доста малко облекла по себе си. Те ще се състезават в осем разнообразни спорта, в това число баскетбол, боулинг и тенис.
„ Представете си обичаните си Instagram модели, всички да се състезават един против различен...играейки обичаните си спортове...докато не носят съвсем нищо ", показа Холи Сондърс.
„ Фантазията оживява тази пролет на 2023 година. Имам 10 девойки и ще играем седем, осем спорта. И като споделям спорт, някои от тях желаят да играят баскетбол, боулинг или тенис, само че има и пинг-понг. Има и twister. Такива занимателни неща и това са девойки, които вършат множеството си пари на OnlyFans или уеб сайтове OnlyFans, където някои от тези девойки печелят стотици хиляди долари, създавайки своето наличие “, прибавя партньорката на американския боксьор Оскар Де Ла Оя.
Състезанието ще стартира напролет на идната година и ще бъдат поканени " едни от най-красивите дами, които в миналото сте виждали ", както твърди Сондърс.
Повечето от събитията ще се проведат в Лас Вегас, само че Сондърс е подготвена да ги провежда допълнително градове.
36-годишната журналистка работи върху основаването на Xposed Sportz през последните няколко години, откакто напусна Fox Sports като водеща през октомври 2019 година.
Феновете са разчувствани да видят началото на надпреварата, като мнозина се надяват голфърката Пейдж Спиранак да е измежду участващите.
" Нека те забележим с Пейдж Спиранак да играе на девет дупки “, написа един от тях, а различен добави: " Резултатът постоянно е обич любов. " Трети пък разяснява: „ Перфектна игра “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР