Секс сцените в повечето филми имат за цел да допринесат

...
Секс сцените в повечето филми имат за цел да допринесат
Коментари Харесай

Защо Хенри Кавил не харесва секс сцените

Секс сцените в множеството филми имат за цел да допринесат допълнителна дълбочина и пристрастеност на сюжета, само че от време на време наподобява по този начин, като че ли те са включи самоцелно, просто с цел да има секс сцена.

Какво да чакаме от „ Аргайл: Супершпионин “

Режисьорът Матю Вон (филмите за Kingsman) влиза за четвърти следващ път в света на шпионите, мистериите и непредвидените обрати

Горе-долу на същото мнение е и Хенри Кавил. В изявление за подкаста Happy Sad Confused артистът споделя, че не схваща доста секс сцените и не им е огромен почитател.

" Мисля, че при избрани условия секс сцената може да способства за кино лентата, а освен за феновете ", споделя Кавил. Но по-късно добавя, че съгласно него от време на време те се употребяват прекомерно доста и човек стартира да се пита дали в действителност е належащо.

И въпреки всичко Хенри Кавил счита, че секс сцените може да бъдат потребни за филмите, само че би трябвало деликатно да бъде помислено къде и по какъв начин да бъдат включени, пише Entertainment Weekly.

Отношението на артиста към секс сцените може и да разочарова част от фенската му база, тъй като значи, че отсега нататък няма да виждаме Кавил в доста секс подиуми. Е, в случай че не броим тези в The Witcher.

Какво се случва с " Шотландски войник " с Хенри Кавил

Има ли развиване по кино лентата

В подкаста Хенри Кавил приказва и за кино лентата за " Шотландски войник ", който се приготвя. Той не пожела да разкрие елементи към него, само че загатна, че сюжетът е приказен и феновете ще останат доста удовлетворени, когато се завърти по кината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР