Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев каза, че

...
Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев каза, че
Коментари Харесай

Русия: Украйна върви към разпадане на няколко държави

Секретарят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев сподели, че Украйна върви към раздробяване на няколко страни поради опитите на Съединени американски щати да употребяват Киев, с цел да противодействат на Русия , съобщи Ройтерс.

"Използвайки своите довереници в Киев , американците взеха решение, в опит да потискат Русия , да основат противовес на нашата страна, като цинично избраха за това Украйна, пробвайки се да разделят всъщност обединен народ ", съобщи Патрушев в изявление за в. "Росийская газета ".

По думите му Съединени американски щати от години се пробват да насаждат у украинците ненавист към всичко съветско. "Но историята учи, че омразата в никакъв случай не може да стане благонадежден фактор за национално обединяване ", сподели той.

"Ако нещо през днешния ден сплотява хората, живеещи в Украйна , то е само боязън от зверствата на националистическите батальони ", съобщи Патрушев. Според него "резултатът от тази политика на Запада и режима в Киев може да бъде само разпадането на Украйна на няколко страни ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР