Сегата между Диана Любенова и американския й мъж Лес Уелдън

...
Сегата между Диана Любенова и американския й мъж Лес Уелдън
Коментари Харесай

Диана Любенова напусна мъжа си! Лес Уелдън се прибра в Америка и заяви, че е необвързан

Сегата сред Диана Любенова и американския й мъж Лес Уелдън най-накрая завършила с дефинитивна разлъка, разбра HotArena.

През последната една година двамата бяха в извънредно обтегнати връзки, а за краха на връзката им се говореше от много време. Според осведомени основател на раздялата била водещата, само че мъжът й очаквал с неспокойствие това да се случи и си траел единствено от джентълменство и обич към общата им щерка, писа „ Ретро “.

В известен американски уебсайт филмовият продуцент е обновил фамилния си статус и е вписал, че е самостоятелен, което удостоверява слуха за разпада на фамилията, за което Диана си мълчи. Освен това в последните няколко месеца Лес въобще не се вясвал в България, тъй като бил зает с промотирането на нова лента с присъединяване на Джерард Бътлър – негов персонален другар, с който преди време съумя да уреди изявление  на Диана.

Любенова бе вдигнала високо летвата в „ Тази събота “ и „ Тази неделя “, разговаряйки с поредност от холивудски звезди, които внезапно престанаха да застават пред камерата й, което също удостоверява, че с Лес, който в действителност ходатайстваше за интервютата, към този момент не са двойка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР