Сегашното управление има белег на неграмотност и насилие. През последния

...
Сегашното управление има белег на неграмотност и насилие. През последния
Коментари Харесай

Татяна Дончева: През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото. Ще отидат на предсрочни избори

Сегашното ръководство има белег на неначетеност и принуждение. През последния мандат на ГЕРБ всичко е през пръсти. В държавната администрация всички са дилетанти, съобщи водачът на "Движение 21 " Татяна Дончева в предаването "Тази заран " по БТВ. Хората сложени на основни позиции нямат потенциал, уточни тя.
По думите ѝ Обединените патриоти са посочили в ръководството едно непоносимо отношение към хората. "Това което Валери Симеонов сподели за майките е непростимо от човешка позиция. Виждаме всякаква липса на визия къде се намира ", акцентира тя.
„ ГЕРБ ще скапват обединението и ще отидат на предварителни избори, тъй като по този начин ще претърпят по-малко вреди. Ако прекратят ръководството 8 месеца преди края на мандата ще е най-добре за тях. По-добре е да има предварителни избори, в сравнение с да се агонизира. Трябва да решим по какъв начин ще вървим оттук насетне, Нужно е консолидация на българското общество “, съобщи водачът на „ Движение 21 “.
Дончева бе безапелационна, че би трябвало да се направи настоящ указател на гласоподавателите. На второ място хората, които работят в изборните комисии, би трябвало да не са партийно обвързани.
За схемата за продажба на българско поданство, Татяна Дончева сподели: „ Аз съм чувала тези неща. Говори се, че 2006-2007 година е почнала организацията на този развой. Това значи, е някой е подсигурил поданство, а трасето е било под надзор. Поначало Вътрешна македонска революционна организация имат схващане, че би трябвало да се усили българското поданство. Ако това е държавната политика, напишете го в закон. Разбирането, че би трябвало да запишем всички македонци като български жители може да е примамливо, само че те нямат българско съзнание “, акцентира тя.
Според нея казусът с Мая Манолова е чиста проба завист: "Влади Горанов е злопаметен, озлобен и отмъстителен човек. И си мисли, че като 10 години се е подмятат по министерството на финансите е станал популярен финансист.”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР