Сега вече съм свободен, още няколко дена, но като гледам

...
Сега вече съм свободен, още няколко дена, но като гледам
Коментари Харесай

Борисов недоумява защо Радев се мота с втория мандат

" Сега към този момент съм свободен , още няколко дни, само че като виждам по какъв начин президентът Радев се мотае и не знам за какво ". Така министър председателят Бойко Борисов разяснява онлайн от Facebook страницата си бавенето на втория мандат , който би трябвало да го получи партията на Слави Трифонов - " ИТН ".

Хората търсят кой ще им свърши работата и на идващите избори - ние или те и да покажем кой какво може, настоя Борисов. Иначе министър председателят е удовлетворен, че Горна Баня и изпреварила Банкя в развиването на столичното метро . Коментарът му идва, откакто през днешния ден бе открит новият лъч на метрото до Горна Баня с четири нови метростанции.

Открихте метрото или то към този момент не е вест, стартира с смешка министър председателят Борисов при започване на изказването си във Facebook.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова изясни, че " преди 4 години поехме риск , сложих подписа си, вие ми помогнахте и Европейска комисия ни оказа помощ ". Когато работим, дружно се вижда, само че най-важното е да продължаваме. 50 000 души на ден от през днешния ден могат да се возят в новите метростанции гратис , с цел да могат хората да го видят, уточни Фандъкова.
 Румен Радев не желае да мисли още за служебно държавно управление
Румен Радев не желае да мисли още за служебно държавно управление

Несериозно е да мислим още за служебно държавно управление

" Кметицата на Красно село пристигна ли? ", запита Борисов и добави, че по този начин се носи политическа отговорност. " Христо Иванов излиза малко като и към този момент не носиш отговорност , а като я е издигал за кметица, кой да му носи в този момент отговорност на районния кмет ", недоумява министър-председателят.

Фандъкова настоя да се одобри час по-скоро проектът за възобновяване и резистентност , тъй като вътре в него имало редица ограничения за развиване на градската среда. Бойко Борисов обаче уточни, че хората от проекта за възобновяване и развиване не се интересуват.

" За това и през днешния ден от " Хаджи Димитър " или от Герена искаш да отидеш на мач, от Горна Баня отиваш за 12 минути. Горна баня изпревари Банкя ", удовлетворен е Борисов. Искам вие да поемете още 2 години и половина да се направи това, което хората чакат от нас , настоя Борисов, като напомни по какъв начин е направил Витошка пешеходна зона . Нямало нито един работещ фонтан, нещо чешмичка да тече, подсети министър председателят.

90 000 тона нездравословни излъчвания ще спестим от новото метро , удовлетворен е Борисов. Това е добра облага, само че какво чакат от нас софиянци. Ние паркове, градини, инфраструктура, детски градини, учебни заведения сме създали. София е съвременен град, само че в последващи дни, месеци и година би трябвало столицата да стане цифрова, настоя Борисов.
 Не всеки мол има потребност от метро, декларират от
Не всеки мол има потребност от метро, декларират от " Спаси София "

Те приканват жителите да изразят своята позиция

Днес желая да знам от вас един по един в резюме какво ще извършите в развиването на града , прикани Борисов.

Георги Георгиев от Комисията по финанси в СОС изясни, че за метрото се водят огромни борби . Българска социалистическа партия и Демократична България били срещу да продължи метрото от Бизнес парка към симеоновския въжен превоз. Как може за толкоз значими неща да се водят разногласия, недоумява Георгиев. Има спад от 50% пътувания поради пандемията, регистрира Георгиев и увери, че се работи на цялостни работи. Той сподели на премиера Борисов по какъв начин може да си купи билет или карта електронно през телефона.

Генчо Керезов, заместник-кмет по цифровизация в Следствен отдел към окръжна прокуратура уточни, че са значими резултатите за хората . В първата седмица на акцията с новата система за банкет към този момент 8 500 деца родителите им са създали своите кандидатури онлайн за банкет в столичните учебни заведения . Всички деца ще бъдат класирани в 1 клас и ще бъдат признати, увери Керезов. Продължава работата по редица други планове. Той се надява до края на мандата на СОС да бъдат вкарани всички административни услуги онлайн.

Борисов се надява, че с построената инфраструктура хората да се върнат да живеят в селата - по-екологично , хубаво и чисто. Той прикани общинските съветници да изясняват на хората по какъв начин могат да употребяват онлайн услугите. Имаме прелестно време с този капацитет, който има ГЕРБ в София да се справите с пилотните планове до края на годината, разпореди Бойко Борисов.
 За 11 минути стигаме с метрото от центъра на София до
За 11 минути стигаме с метрото от центъра на София до " Монтевидео " от на следващия ден

В утринния пик метровлаковете ще се движат на 4 минути
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР