Сега е правилният момент за членството на Косово в НАТО,

...
Сега е правилният момент за членството на Косово в НАТО,
Коментари Харесай

Бугайски: НАТО да приеме Косово, трябва да унищожим руската икономика, за да спрем Путин

" Сега е верният миг за участието на Косово в НАТО, Европейски Съюз и Съвета на Европа, както и във всяка една друга институция, която може да усили отбранителната дарба на Косово. Аз считам, че всички би трябвало да поддържат Косово. Турция и Хърватия към този момент поддържаха участието на Косово в тези механизми. Сега е верният миг да разберем какво прави Косово за участието си в евроатлантическите институции ". Това сподели американският специалист Януш Бугайски пред Радио и Телевизия на Косово.

" Случващото се в Украйна подрежда Кремъл в категорията на някои терористични организации като " Ал Кайда ", която на избрани места избива цивилни жители, унищожава имущество, в това число учебни заведения и лечебни заведения. Към това би трябвало да прибавим и обстоятелството, че самият Путин даде обещание да постави под надзор и даже да унищожи Украйна...В този случай западните страни не направиха задоволително, тъй като те не въоръжиха задоволително Украйна, и в този момент всички виждаме следствията от това ", сподели още Бугайски.

Според него през идващите седмици ситуацията в Русия ще стане много забавно, само че той не чака сегашният ангажимент на западните страни да спре съветската експанзия в Украйна. " Не чакам това нещо да стане в къси периоди. Путин сега е концентриран върху нашествието или унищожаването на Украйна. Ще бъде добре да се унищожи колкото е допустимо повече съветска стопанска система и войска. Така съветският народ ще бъде принуден да се вдигне против режима на Путин. Ако това нещо не се случи, тогава руснаците ще одобряват страданията си като резултат на отмъщението против възобновяване на съветската стопанска система ", сподели още Бугайски, който е старши теоретичен помощник във фондация " Джеймстаун " във Вашингтон. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР