Сега е перфектен момент да експериментираме с нови за нас

...
Сега е перфектен момент да експериментираме с нови за нас
Коментари Харесай

За по-гъста и дълга коса използвайте корен от репей

Сега е съвършен миг да опитвам с нови за нас бюти процедури. Даваме предложение за още една.

Поколения наред потребните свойства на корена от репей се употребяват за грижа за косата и е време и ние да го включим в рутините си.

Той се употребява основно за подсилване на косъма, като по този начин предотвратява косопада и цъфтенето, а в това време и забързва растежа. С това той се трансформира в съвършен избор за дамите с тънка и изтощена коса, които желаят да вдъхнат нов живот на гривата си, както и за тези, които си мечтаят за по-дълга коса.

 За по-гъста и дълга коса използвайте корен от репей

Всъщност използването на корен от репей е една от рекомендациите на известната блогърка и дългокоска Теа Минкова, в случай че желаеме и ние да имаме прическа като нейната.

За да се възползваме от изгодите на билката, можем да сварим нарязания корен или да го накиснем за няколко часа във вода. Добра концепция е, откакто нанесем билковата запарка върху косата си, да си създадем масаж, който да подтиква резултата й.

Единственият негатив на тази процедура е, че може да видим по-бързо омазняване на косата. Но пък тъкмо в този момент това не би трябвало толкоз да ни тормози, откакто по този начин или другояче прекарваме времето си вкъщи.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР