Сега е моментът да се развихриш в кухнята! Припомни си

...
Сега е моментът да се развихриш в кухнята! Припомни си
Коментари Харесай

Един уред – множество приложения в кухнята

Сега е моментът да се развихриш в кухнята! Припомни си обичани позабравени предписания, пробвай нещо ново и експериментирай на воля! Превърни приготвянето на храната в кулинарен празник, като си създадеш всички нужни улеснения по време на готвенето. Резултатът ще е храна за душата и приятност за небцето! И не се притеснявай за цената на всички нови уреди, които ще ти трябват или за мястото на плота ти – към този момент има един кухненски робот , който може да ти обезпечи всичко – Делимано Гранде Сет .
Мултифункционалният кухненски робот Гранде Сет от Делимано елементарно се трансформира в 4 разнообразни уреда – единствено сменяш приставките от комплекта към главния мотор. Получаваш робот за месене, мелачка за месо, блендер и електрическо ренде, всяка част с няколко плъгини и приложения. Уредът е в моден червен цвят, изработен от издръжливи и висококачествени материали, с мощ от 1000W, 6 скорости и ПУЛС бутон, купа от неръждаема стомана с размер 4,5 л. и кана 1,5 л.
С кухненски робот Делимано Гранде Сет получаваш:
№1: Робот за месене и разтрошаване
С куката за месене на тесто приготвяш елементарно домакински самун, козунак за Великден, пици и паста. С приставката за безредие подготвяш съвършена примес за кекс, сладкиши, глазури. Добавяш приставката за разтрошаване и получаваш комфортен стенд миксер . С него приготвяш бухнал бял крем, млечни и плодови десерти, правиш крем за десерт или закуска на децата. Интелигентна технология с планетарни придвижвания дава гаранция за оптимални резултати по време на работа, а огромната железна купа от 4,5 л ти разрешава приготвянето на огромни количества. И не се притеснявай за бъркотията по-късно – всички плъгини за месене и разтрошаване на Гранде Сет са съвместими за приложимост дружно с защитния похлупак , включен в комплекта, който пази кухнята ти чиста.
№2: Електрическо ренде
Комплектът за рязане и рендосване на Гранде Сет включва 3 типа рендета , с цел да имаш решение за всеки мечтан резултат. Разполагаш с приставка за ситно и едро рендосване, и такава за рязане на слайсове. Вече няма да те боли ръката след рендосването на всички сирена за пицата. Уредът ще прави това вместо теб, освен това бързо и чисто, а най-после почистваш приставките безвредно в миялна.
№3: Блендер с кана 1,5 л
В комплекта получаваш и блендер с огромна стъклена кана от 1,5 л и кръстосано острие. В момента е по-важно от всеки път да засилиш имунната система на всички в фамилията. С блендер каната на Гранде Сет приготвяш здравословни смутита с лекост! Постави в уреда свежи сезонни плодове,  потребни зелени листа, като спанак, или даже зеленчуци, и се наслаждения на 6 огромни чаши вкусно и питателно смути.

№4: Мелачка за месо и зеленчуци
Домашна кайма? Няма проблеми. Искаш да се пробваш да направиш домашно сладко или лютеница? Делимано Гранде Сет ще ти помогне и с това. Комплектът за смилане на месо, включен в уреда, е с 3 диска за мелене, приставка за наденици и кибе .
Забележка: Всички разказани плъгини в комплекта кухненски робот Делимано Гранде Сет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР