Седнал на тъмно, облечен в традиционна индонезийска батик риза и

...
Седнал на тъмно, облечен в традиционна индонезийска батик риза и
Коментари Харесай

Илон Мъск говори на свещи за бъдещето в рамките на Г-20

Седнал на мрачно, облечен в обичайната индонезийска батик риза и заобиколен от свещи, Илон Мъск направи видео послание към бизнес водачи в Бали в границите на срещата на върха на Г-20, която публично ще се организира на 15 и 16 ноември.    Главният изпълнителен шеф на фирмите Tesla, SpaceX и Twitter сподели на индонезийския магнат-модератор Анинда Бакрие, че се намира на място, където токът преди малко е спрял, споделя AFP.   Най-богатият човек в света обаче не посочи от кое място тъкмо приказва. „ Имахме спиране на електрозахранването три минути преди този момент позвъняване. Ето за какво съм напълно на мрачно “, сподели единствено той преди да предложи своята визия за бъдещето, включваща извънземни, ракетен туризъм и битка с трафика в градовете.  
Elon Musk offers vision for the future that includes aliens, deep tunnels and rocket tourism.

Sitting in the dark, wearing an Indonesian batik shirt and surrounded by candles, the seemingly disembodied Twitter owner appeared by video link at the #G20https://t.co/qlYtS173dKpic.twitter.com/5aJZxeP3gM
— AFP News Agency (@AFP) November 14, 2022 Попитан за какво не е пътувал до тропическия индонезийски остров, новият притежател на Twitter сподели, че „ натоварването му в последно време се е нараснало много “, евентуално имайки поради всички промени, които се случват в добитата от него обществена мрежа. 

По време на включването си Мъск приказва за тунели, изкопани надълбоко подземен като битка със тапите, пътешестване с ракета по света за по-малко от час и разкриване на извънземен живот в космоса.
„ Може би ще открием извънземни цивилизации или ще открием цивилизации, които са съществували преди милиони години “, сподели той. „ Мисля, че би било необикновено забавно да проучвам галактиката. “   Джакарта предложения Мъск да употребява Индонезия като стартова площадка за неговата ракета SpaceX, като уточни преимуществата на местоположението й на екватора. Мъск обаче съобщи, че желае да види ракетни платформи по целия свят, които ще разрешат на хората да пътуват „ до другия завършек на света “ със скорост 20 пъти по-висока от скоростта на звука.   „ Мисля, че опцията да пътуваме на всички места за по-малко от час в действителност ще отвори света “, сподели той.   " Внимавайте какво си пожелавате ", предизвести той, когато бе запитан върху какво би трябвало да се концентрира бъдещият " Илон Мъск от Изтока ", написа AP.   " Не съм сигурен какъв брой хора в действителност биха желали да бъдат на мое място. Те биха желали да бъдат това, което си показват, че съм аз, което не е същото ", сподели най-богатият човек в света. Той добави, че се самоизмъчва повече, в сравнение с множеството хора биха могли да понесат.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР