Седнахме, поръчахме се веселихме се, всичко си беше нормално... Започнаха

...
Седнахме, поръчахме се веселихме се, всичко си беше нормално... Започнаха
Коментари Харесай

Служител на Съдебна охрана твърди, че е пребит от охранители в бар в Благоевград

Седнахме, поръчахме се веселихме се, всичко си беше обикновено... Започнаха да ни бият, не знам каква е предисторията, споделя Тодор Гръчки

Екшън с побой над клиенти и арест на охранители в нощно заведение в Благоевград. Служител на Главна дирекция „ Охрана “ към правосъдното министерство е със строшен нос, потърпевши са двама негови близки. Задържаните охранители се оказват и чиновници на общинския „ Инспекторат “ в Благоевград, които в свободното си време работят и в нощния клуб. Версиите за случката на двете страни се разминават, предава.

Инцидентът става в събота вечер - 5 март.

„ Въпросната вечер бях у дома и чествах Тодоровден. Стана късно и взехме решение да продължим купона на открито. Отидохме във въпросния пиано бар. Седнахме, поръчахме се веселихме се, всичко си беше обикновено. Въпросният случай се случи на потегляне. Започнаха да ни бият, не знам каква е предисторията “, споделя Тодор Гръчки, чиновник на ГДО и пострадал.

В нощта на багра, дружно с Тодор е и неговият кум Димитър Стойчев. Според локални медии Стойчев е предизвикал абсурда с изявление, че желае шопска салата.

„ При влизане във въпросния бар, дамата начело сподели, че има вход. Платих входа и седнахме на масата. Пускаха единствено сръбска музика и чалга, не отиваше на самото заведение и по едно време с подигравка споделих, че желая една шопска салата, с цел да отива на музиката. До нас имаше и компания, която може да удостовери всичко, което е станало “, твърди Димитър Стойчев.

По думите на двамата мъже те са пребити от защитата на пиано бара. Оттам обаче отхвърлят и споделят, че боят е станал извън с присъединяване на други клиенти.

„ Бяха доста нападателни. Имаха проблеми с личния състав, с други клиенти, непрекъснато предизвикаха. Направихме няколко пъти забележка, те не възприемаха и се наложи да ги изведем на открито. От нашата страна – никакъв физически контакт. След извеждането излиза огромна част от заведение, може би са имали някаква обстановка с тях “, сподели Любомир Илиев, охранител и чиновник на общинския „ Инспекторат “.

По думите на притежателя на охранителната компания още при идването Тодор Гръчки и Димитър Стойчев са споделили, че няма да заплащат вход и са се показали за чиновници на полицията.

„ Опитали са се да не платят входа. Въпреки това, сътрудниците са ги позволили. Още при поръчването е имало напрежение. Служителите ми са работили извънредно професионално, запазили са хладнокръвие “, твърди Красимир Алексиев, притежател на охранителната компания.

По случая тече следствие. Кметът на Благоевград сподели, че към този момент ще резервира безмълвие, само че при положение, че се потвърди виновност на чиновниците му, те ще бъдат отстранени.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР