Седмицата на модата в Париж събра всякакви знаменитости отсам и

...
Седмицата на модата в Париж събра всякакви знаменитости отсам и
Коментари Харесай

Памела Андерсън се показа без грим

Седмицата на модата в Париж събра всевъзможни звезди оттук и отвъд Океана. Памела Андерсън, която в последно време мъчно може да се назова огромен фен на светския живот, също не пропусна това значимо събитие.

Тя се появи на ревюто на Isabel Marant и изуми всички посетители с яркия си облик, макар че се беше отказала от всевъзможен грим. Тя бе избрала жълта рокля от релефна материя, бежови сандали на невисок ток и допълнила тоалета с чанта с ръкохватка на верижка.

Всъщност 56-годишната звезда от “Спасители на плажа ” от дълго време е изоставила изцяло грима и е решила, че не желае да маскира измененията, свързани с възрастта.

Освен това тя към този момент е разгорещен съперник на “усъвършенстването ” и пластичната хирургия. Актрисата е увеличавала гърдите си няколко пъти в предишното, само че не остава удовлетворена от резултатите и отстранява имплантите, без това да повлияе на самочувствието ѝ.

Тя въпреки всичко продължава да се грижи старателно за себе си - занимава се с пилатес и каланетика, старае се да върви доста пешком, не се храни от 18 до 10 ч., не яде захар. Диетата на Памела се основава на зеленчуци. Тя предлага на всички свои почитатели да преминат към вегетарианство, написа Телеграф.

now this is pamela anderson without makeup at 56 looking gorgeous for vivienne westwood
— 2000s (@PopCulture2000s)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР