Седмицата на модата в Париж е едно от най-важните и

...
Седмицата на модата в Париж е едно от най-важните и
Коментари Харесай

Когато си синът на Дейвид Бекъм, но получиш отказ

Седмицата на модата в Париж е едно от най-важните и блестящи фешън събития в годината. Звезди от целия свят пътуват до френската столица, с цел да бъдат видяни по първите редове на дефилетата и в най-модерните заведения в града.
 Селена Гомес и вечерята с Бруклин Бекъм по време на Седмицата на модата в Париж
Секси визията на Селена Гомес за вечеря с Бруклин Бекъм

Само другари, нищо повече

Бруклин Бекъм и Никола Пелц имаха още една причина да участват на Седмицата на модата в Париж. Там показа новата си сбирка и майката на Бруклин Виктория Бекъм.

Докато бяха в града съпрузите бяха решили да се позабавляват, като вечерят на открито, а по-късно се отдадат на танци в един от настоящите парижки нощни клубове. Така към 2.30 ч. Сутринта 24-годишният Бруклин и 28-годишната Никола се озовават пред входа на Raspoutine.

Brooklyn Beckham et sa magnifique épouse Nicola Peltz se font gentiment recaler à l'entrée d’une afterparty lors de la (video: )
— Celebrities in Paris (@celebsinparis)
Там обаче са пресрещнати от защитата, която отхвърли да ги пусне да влязат. Това виждаме от видео, споделено в обществените медии. От него научаваме, че съпрузите изчакват към две минути, с цел да видят ще бъдат ли позволени в клуба. След нов отвод те си потеглят разочаровани.

Е, нощният живот може и да не им е провървял. Затова пък ревюто с сбирката пролет-лято 2024 на мина сполучливо, а Бруклин и Никола изглеждаха в положително въодушевление на първия ред.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg