Седмица след трагичния инцидент с Денди, МВР продължава усилено да

...
Седмица след трагичния инцидент с Денди, МВР продължава усилено да
Коментари Харесай

Ново 20 за случая с Денди: Спънал се по стълбите и ударил главата си

Седмица след трагичния случай с Денди, Министерство на вътрешните работи продължава интензивно да разнищва случая. Полицаите обаче все по-усърдно работят по версията, че Любомир Милчев не е бил обичай, или в случай че е обичай, то не това е повода за тежкото му положение. Оказва се, че в действителност звездата от " ВИП Брадър " може да се е претрепал самичък в безразсъден случай. 

Прегледани са всички над 120 улични видеокамери, по маршрута който е минал Денди във съдбовната вечер - от заведение край градинката на " Кристал " до дома си. Полицаите разговаряли и с хора, които са видели, че Милчев напуща почерпен заведението, в компанията на свето кученце Хининус, което носел на ръце. Ексцентрикът бил във очевидно положително въодушевление и не пропущал да отговори на всички непознати жители, които го поздравявали за вечерната разходка. Вижда се, че по него има кръв, само че към момента не може да се разбере от какво е тя – дали от рухване, или от сборичкване.

Какво тъкмо е станала във съдбовната вечер – не се знае със 100% сигурност. По тялото на Денди обаче в реалност нямало никакви следи от побой. Травмите били само от удари по главата, въпреки и голям брой на брой.

Камерите, които служителите на реда са прегледали, откриват, че отгоре-отгоре той е стигнал до жилището си, което било издържано в типичния за него бохемски жанр. Състояло се от два етажа, свързани по сред си с вити стълби. Предполага се, че Милчев се е прибрал, заключил е вратата и е лежащ да спи. По някое време се е събудил и тръгнал да слиза към първия етаж. За пакост паднал по стълбите и се претърколил 30 пъти. Това обяснявало серията мощни удара в тила на главата му. " Явно е бил солидно накиснат и е изгубил равновесие. Падането е било жестока – удрял е главата си на всяко ходило ", коментира източник на  " Уикенд ".

Часове по-късно поетът бил открит от съквартиранта си Кръстофър. Нежният мъж бил ужасяващ от гледката, само че събрал кураж и извикал лекарски екип. Крис също бил разпитван от органите на реда. Той дал подробни показания, само че нямал концепция какво тъкмо е станало. Момчето, което в действителност е жена и се споделя Камелия, било извънредно уплашено. В първите дни след нещастието поел грижата за Хининос и решил да пренощува в другари, с цел да спести кошмарът от гледката, запечатила се надълбоко в съзнанието му.

Възможно е, преди да се прибере, Денди да е имал леко скарване с някой, но при всички случай не се е стигнало до тежък пердах, докарал го до кома. За страдание медиците не дават гаранция за живота му, тъй като положението му продължава да бъде извънредно тежко. Приятелите на Милчев не престават да насочат молби към Господ за живот на своя непосредствен и непрестанно оставят послания за здраве на фейсбук стената му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР