Седмица след страхотния триумф на България на Световната купа по

...
Седмица след страхотния триумф на България на Световната купа по
Коментари Харесай

Турнир за Купа "София": Къде и кога да гледате българските гимнастички?

Седмица след страхотния успех на България на Световната купа по художествена гимнастика в София, на която родните грации завоюваха 6 златни медала, идва време да забележим какво ни предлага бъдещето! Силният интернационален шампионат за Купа " София " събира едни от най-хубавите млади гимнастички от целия свят!

Третият ден по традиция е непокътнат за финалите на обособените уреди, където среща си дават единствено заслужилите. И по никакъв начин не е изненада, че наличието на българките е осезаемо!

Снимка: БФХГ

Гледайте всички съчетания директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG. Ще може да им се насладите, без значение в коя страна сте! Началото на финалите е в 12:00 ч.

Снимка: БФХГ

Първи на килима ще забележим ансамбъл-девойки . Момичетата на Вяра Ваташка и и помощничката ѝ - бронзовата медалистка с ансамбъла от Игрите в Рио де Жанейро Цветелина Найденова ще показват двете си съчетания. В 12:00 ч. те играят с 5 топки, а в 12:35 ч. - с 5 ленти.

Камелия Петрова, Мария Стаменова, Кристиана Дойчева, Гергана Трендафилова, Александра Василева, Сузан Пуладиан и Кристина Кърчева към този момент завоюваха бронза в многобоя и чакат още оценки. Стискаме им палци да ги забележим на почетната стълбичка в 13:10 ч.

От 14:00 ч. стартират финалите при девойките-индивидуално. България има две представителки. Никол Тодорова ще се бори за орден на обръч (14:00 - 14:24 ч.) и топка (14:30-14:55 ч.).

Снимка: БФХГ

Виктория Георгиева пък се класира измежду най-хубавите 8 на бухалки и ще излезе още веднъж на килима сред 15:00 и 15:25 ч.

В шампионата присъединяване имат и дами . България реализира страховит успех в многобоя, като Татяна Воложанина завоюва злато и ще играе във финалите на всички уреди, а Ева Брезалиева се окичи с бронз.

Снимка: БФХГ

Така от 16:40 до 18:35 ч. ще стискаме палци за 4 български гимнастички. Първо са финалите на обръч (Татяна Воложанина, Ева Брезалиева), в 17:10 ч. стартират съчетанията с топка (Татяна Воложанина, Стилияна Николова), в 17:40 ч. - с бухалки (Татяна Воложанина, София Иванова), а програмата приключва с композициите с лента от 18:10 ч. (Татяна Воложанина, Ева Брезалиева).

Награждаването, по време на което се надяваме да чуем " Мила, Родино " няколко пъти, е с начален час 18:30 ч.

Гледайте финалите на обособените уреди на шампионата по художествена гимнастика за Купа " София " директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР