Седмица след смъртта на Алексей Навални - най-големия опозиционер на

...
Седмица след смъртта на Алексей Навални - най-големия опозиционер на
Коментари Харесай

Защо Юлия Навалная скастри антивоенния кандидат-президент на Русия

Седмица след гибелта на Алексей Навални - най-големия опозиционер на Кремъл, брачната половинка му Юлия нахока в " Екс " антивоенния кандидат-президент на Русия Борис Надеждин (). Причината - избора на думи, с които Надеждин прикани съветските управляващи да върнат тялото на Навални на фамилията му.

" Дайте тялото на Алексей Навални на майка му. Можете да имате друго отношение към Алексей Навални. Но като всеки смъртен, Алексей би трябвало да бъде заровен съгласно обичаите на своята религия и в сходство със закона. Тези, които попречват предаването на тялото на фамилията, освен нарушават закона, само че и правят тежък грях. Опомнете се, не умножавайте злото ", написа Надеждин в " Екс ".

Около час по-късно Юлия разкритикува антивоенния претендент под поста му.

" Нищо сходно. Борис, към Вас може да се отнасят друго. А Алексей е воин. Беше, е и ще бъде. Герой и горделивост на страната ни. И няма да ви разреша (да използвате)  " да се отнасят към него по друг метод ". Това давам обещание на всички ".

Ну сякаш нет. Это к вам, Борис, можно по-разному, относиться. А Алексей воин. Был, есть и будет. Герой и гордость нашей страны. И «относится к нему по-разному» я вам не дам. Вот это я всем тъкмо обещаю.
— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya)

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР