Седмица след падналия сняг, който блокира България и мнозина го

...
Седмица след падналия сняг, който блокира България и мнозина го
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Седмица никой не си мърда пръста, за да събере изпочупените клони

Седмица след падналия сняг, който блокира България и мнозина го жигосаха като злополучие, София продължава да е непочистена. Да, снегът се стопи поради повишаващите се температури, само че общинарите и кметът Васил Терзиев не престават да бездействат.

Централните столични улици към момента са осеяни с доста паднали дребни и огромни клони, счупени от тежестта на мокрия сняг, и не престават да затрудняват напредването на жителите по тротоарите. Единственото, което е сторено, е, че дърветата са отместени от пътната настилка, с цел да не пречат на придвижването на колите.



" Това съставляват площадите и улиците на София след снежната стихия връхлетяла, страната предишният петък против събота. Нормално ли е, толкоз дни да няма кой да събере тези изпочупени клони и листа и къде е ролята на Столична община сега? Свикнахме ли да поносим безхаберие и надменност?! ", питат гневни жители.

Цялата тази картинка наподобява на доста клади в разнообразни места София и просто би трябвало някой да възпламени клечката, само че пък клоните към момента са мокри, та може би по тази причина и никой не го е сторил. За да се забележим в друго премеждие...











Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР