Седмица, след, Ливърпул падна от последния Борнемут. Така аутсайдерът се

...
Седмица, след, Ливърпул падна от последния Борнемут. Така аутсайдерът се
Коментари Харесай

Ливърпул падна от последния Борнемут

Седмица, след, Ливърпул падна от последния Борнемут. Така новобранецът се измъкна от дъното на класирането. Победното попадение вкара датчанинът Филип Билинг в средата на първото полувреме. Голът е.

В 13-ата минута на мача Коди Гакпо от Ливърпул вкара гол, само че той беше анулиран поради засада. После удар на Върджил ван Дайк беше избит от голлинията. В 28-ата минута Данго Уатара беше изведен зад отбраната на мърсисайдци, той стигна съвсем до аутлинията и върна остро топката на крайници на Билинг, който от преференциална позиция не сгреши – 1:0. Ситуацията беше гледана и на видеоповторения и реферите решиха, че няма засада. Голът е шести за Билинг през сезона.

Малко преди края на първата част Ван Дайк имаше опция да изравни, само че прати топката в навън.

В 49-ата минута Диого Жота от алените стреля, само че неопределено. После Нето извади още един негов удар. В 67-ата минута Адам Смит игра с ръка в наказателното поле и реферът Джон Бруукс отсъди дузпа в интерес на гостите. Мохамед Салах обаче стреля мощно около десния дирек на вратата в навън.

С трите точки Борнемут се изкачи от последна позиция на 16-а. Ливърпул пък записа загуби, откакто в последните 5 мача имаше 4 победи и тъждество. Червените остават пети в подреждането.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР