Седмица на възстановяване на щетите“, нанесени от активиралите се събития

...
Седмица на възстановяване на щетите“, нанесени от активиралите се събития
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 24 до 30 април

Седмица на възобновяване на „ вредите “, нанесени от задействалите се събития към второто новолуние в Овен  и цялостното слънчево затъмнение. Действията са ориентирани към инспектиране и преразглеждане на направеното до момента. Седмицата не допуска интензивност в посока нови инициативи. Предпоставките са свързани със следните обстоятелства:
От 20 април до 5 май се задейства тунел  между двете затъмнения: новолунието на 20 април и пълнолунието в Скорпион на 5 май.  Отключват се процеси и събития, свързани с предишното, кармични събития и последствия.Второто астрологично  събитие, което ни кара да забавим дейностите си и да насочим взор върху обстановки от предишното е под въздействие на Меркурий, който от 22 април до 15 май е назадничав в знака Телец.
В своето придвижване през тази седмица Меркурий ще се върне към обстановки и събития, зародили през миналата седмица. Това е планета, която оказва директно въздействие върху всекидневието ни. Темите, които ръководи са свързани с  комуникацията, договорните връзки, работните процеси, пътуванията, образованията, взаимоотношенията с близки родственици(братя, сестри), взаимоотношения със съседите.

Периодът, в който Меркурий е назадничав е несъответствуващ  за пускане на нови действия, за вложения, изтегляне на заеми, финансови покупко-продажби, покупки на техника и коли, на скъпи движимости, сключване на контракти. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР