Седмичен хороскоп за 22-28 декемвриВижте какво вещаят планетите за седмицата

...
Седмичен хороскоп за 22-28 декемвриВижте какво вещаят планетите за седмицата
Коментари Харесай

Ето го хороскопа на Алена за празничните дни

Седмичен хороскоп за 22-28 декември

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
Астрологичните въздействия ще са доста благосклонни към вас, стига да сте съсредоточени, да следвате задачата, която сте си сложили, и да насочвате силата си в едно направление. Ще се радвате на поддръжка от близките.

Телец
Даже и да не ви се желае, мъчно ще се задържате на едно място – евентуално след празниците ще имате повече срещи и задължения. Едно е несъмнено – няма да ви бъде скучно, защото все нещо ще ви предизвика и ще ви кара да споделяте.

Близнаци
Има възможност да научите нещо или да осъзнаете факт, който не сте признавали пред себе си. Възможно е да разберете, че другар е приказвал зад тила ви, че някой е работил тайно против вас. Опитайте се да не затъвате в отрицателни мисли.

Рак
В дните след празниците вниманието ви ще бъде заето главно със служебни задължения. Работата, която свършите, ще ви донесе нещо значимо – да вземем за пример спомагателни приходи или нови контакти. Действайте по-прагматично.

Лъв
Около 27-28 декември ще сте доста продуктивни. Периодът е удобен да реализирате задачите си. Необходимо е да си сътрудничите с верните хора – единствено по този начин ще получите нужното ви подпомагане.

Дева
Събитията ще извикват по-дълбоки размишления у вас и нищо чудно да ви накарат да извършите някои заключения за себе си или да вземете решение за смяна в персонален или в професионален проект. Преценявайте деликатно опциите си.

Везни
Очаква ви наситена с страсти седмица, в която има възможност в персоналните си взаимоотношения да бъдете изправени пред компликации. Осъзнайте своята отговорност за протичащото се. По-добре послушайте сърцето си.

Скорпион
Коледните празници ще бъдат спокойни за вас, само че след тях вниманието ви ще бъде заето главно със служебни проблеми. Не губете времето си в злословия и интриги. Така единствено ще губите време и сили, които бихте могли да употребявате за нещо по-важно.

Стрелец
Очаква ви приятна седмица, ще се радвате на мира и уют по време на празниците. Ще ви хрумват положителни хрумвания. Това, на което би трябвало да обърнете внимание в този интервал, са контактите. Хората са споделили, че който търси, намира.

Козирог
Звездите ще ви дадат чудесна опция да изясните противоречив въпрос с човек, с който поддържате персонални или настоятелен връзки. Препоръката към вас е да бягате от сложните диалози. Обърнете по-голямо внимание на здравето си.

Водолей
През идната седмица ще плувате в свои води, тъй като ще бъдете измежду хора, в чиято компания се чувствате добре. През празничните дни ще ви поканят да присъствате на събитие, другари ще ви търсят по-често за подпомагане.

Риби
Вниманието на доста от вас ще бъде заето с финансови въпроси. Събитията се развиват удобно за вас. Покрай коледните празници ще имате роднински срещи. Ако имате деца, забавлявайте се дружно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР