Изборът ни днес е между войната и мира, каза пред

...
Изборът ни днес е между войната и мира, каза пред
Коментари Харесай

Хиляди пожелаха победа на БСП на закриването на кампанията в Шумен

Изборът ни през днешния ден е сред войната и мира, сподели пред хората водъчът на листите във Варна и Шумен Борислав Гуцанов

 

Закриването на акцията на Българска социалистическа партия в Шумен събра хиляди социалисти от цялата страна и водачите на листата на партията.

Пред многохилядната зала думата взе лидерът на европейската листа на Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин.

„ Обръщам се към прелестните хора, които не пожалиха сили в тази акция, че една друга България е допустима! Дайте ни мощ, с цел да можем да реализираме тези цели и българските жители да живеят по-добре и България да бъде развита европейска страна! Успех и победа! “, сподели Вигенин от трибуната.

Към хората се обърна и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Ние не ви продадохме. Ние не се продадохме. Ние не търгувахме партията и вас. Ние останахме единствената опция на това, което се случва в България. Ще продължим и няма да ви предадем. И няма да се продадем, тъй като имаме блян. За почтена България в мирна Европа “, заключи Нинова.

Водачът на Варненската и Шуменската листа Борислав Гуцанов предизвести за заплахите от водената досега политика в страната ни.

„ София беше столица на едно събиране на НАТО, на което се взеха решения, които са доста страшни, на половин крачка от това, светът да бъде замесен във боен спор. Това в действителност е доста рисково начинание. Мисля че доста бързо някои не помниха какво се случи преди 80 години и по какъв начин светът беше замесен във Втората международна война. Над 60 милиона тогава бяха убити, това ли желаеме в този момент да се случи? Затова Българска социалистическа партия постоянно сме били за мир, за мирни договаряния и за спокойно решение на всеки един спор. А не предоставяне на оръжие и правене по този начин, че този спор да ни докара до Трета международна. Аз мисля, че този избор на 9 юни е избор сред мира и войната. И дано това да създадем – убедете повече хора да гласоподават точно поради това! “, обърна се Гуцанов към хората в залата.

След формалната част думата взе най-хубавият реализатор на България за 2024 година – Миро.

„ Никой не ми е казвал да споделям това. 24 и го споделям с почитание! С разбиране ще ви кажа, тъй като познавам един човек тук, който е доста диалогичен и съумява да трансформира всеки диалог в нещо свястно. Борислав Гуцанов, него имам поради. Борислав Гуцанов е гласът на разсъдъка и ние имаме потребност от хора, като Борислав Гуцанов!

Социалистите си пожелаха триумф и приканиха хората да гласоподават с номер 24 в интегралната бюлетина.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР