Седемгодишният мопс Куму е направил около 250 въздушни полета и

...
Седемгодишният мопс Куму е направил около 250 въздушни полета и
Коментари Харесай

250 полета: 7-годишно куче обиколи почти целия свят СНИМКИ

Седемгодишният мопс Куму е направил към 250 въздушни полета и е видял съвсем целия свят през късия си живот. Кучето се трансформира в нещо като инфлуенсър при пътуванията, натрупвайки стотици хиляди почитатели в Instagram и TikTok.

За невероятната му история написа таблоидът Daily Mail. Собственикът на кучето, 38-годишният Сид Хендерсън от Ню Йорк, Съединени американски щати, постоянно пътува по работа, обвързвана с автоматизацията на хранилища, и взема домашния си любим със себе си.

" Започнах да пътувам с Куму, когато беше малко кученце, на към пет месеца. Единственото нещо, което би трябвало да запомните, когато пътувате с домашни любимци, е да пристигнете на летището в точния момент ", поучава Сид.

След като защитата претърсва четириногия пасажер за подозрителни предмети, той е изпратен в зоната за домашни любимци. Там може да отиде до тоалетната и да опъне лапите си.

Косматият сателит на господин Хендерсън е бил „ съвсем на всички места “, в това число Съединени американски щати, Канада, Южна Корея и Европа, където е изучавал архитектурата на Париж и Порто и се е наслаждавал на плажовете на Лисабон.
 Кучета, куче, мопс, пътешестване, пътешестване, Съединени американски щати, Европа, туризъм, почивка, фотоси, животни, любознание  Снимка: Instagram
Въпреки спокойния темперамент на кучето, Сид признава, че не го взема постоянно на полети, продължаващи повече от шест до седем часа.

" Куму не се интересува дали е в Париж или в Корея. Той просто обича да мирише на нови места ", споделя притежателят на кучето.
 Кучета, куче, мопс, пътешестване, пътешестване, Съединени американски щати, Европа, туризъм, почивка, фотоси, животни, любознание Седемгодишният мопс Куму Снимка: Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР