Седемгодишната практика на МЦ „Епика” в лечението на разширени вени

...
Седемгодишната практика на МЦ „Епика” в лечението на разширени вени
Коментари Харесай

Важно! Преференциална цена на прегледи на разширени вени с ултразвук по метода на израелския лекар Яир Галили от 1 август до 30 септември в МЦ „Епика”

Седемгодишната процедура на МЦ „ Епика” в лекуването на разширени вени демонстрира по какъв начин профилактичните прегледи със свръхмодерен доплер и обръщането за помощ при потвърдено страдалчество са избавили към този момент хиляди от подлото заболяване.

За да помогне на всеки, който има и най-малките подозрения или признаци на болестта, без значение от стадия, МЦ „ Епика” стартира от 1 август двумесечна акция за профилактика и ограмотяване за казуса и неговото лекуване.

Български експерти, подготвени от израелския доктор, правят в клиниката през цялото лято прегледи, с цел да оказват помощ на допустимо максимален брой страдащи от София и страната.

Практиката на клиниката демонстрира също и че нерядко за лекуване при доктор Галили се записват хора, чиито признаци се оказват резултат от друго заболяване, нямащо връзка с венозното им здраве. Това е втората значима причина, заради която високоспециализираната диагностика има толкоз огромно значение. С прегледа пациентът получава безапелационна изясненост и насоки съгласно документирания от ултразвука резултат и коментара на експерта.



За обзор и консултация в МЦ „ Епика” е задоволително да позвъните на телефоните на клиниката и да намерите нужния половин час, който да подарите на вашето здраве и самочувствие. Летният сезон и ненатоварения темп са най-хубавото време за сходна демонстрация на грижа за себе си.

От уеб страницата на клиниката ще научите също и за други медицински процедури като неповторимото израелско откритие за премахване на мазнини и целулит Белаконтур, предлагано в България само в МЦ „ Епика” и извайващо тялото с обезпечен триумф към този момент 8 години. Докато цената на една процедура в Съединени американски щати сега е 400 щ.д., в МЦ „ Епика” удоволствието да се сдобиете с красиво и крепко тяло е в пъти по -достъпно.



За повече информация и записвания може да се свържете на следните телефони:

02/820-38-55; 0879-851-557; 0879-853-557, www.mc-epica.com, www.dr-galili-bg.com, http://zdraviveni.blogspot.bg. Фейсбук: Медицински Център ЕПИКА. Адрес: Гр.София, пл. " Преображение " 1

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР