Седем геймъри завършиха без загуба първата фаза от БФБ е-баскет

...
Седем геймъри завършиха без загуба първата фаза от БФБ е-баскет
Коментари Харесай

Седем завършиха без загуба в първия етап на БФБ е-баскет лигата, перфектен Везенков

Седем геймъри приключиха без загуба първата фаза от БФБ е-баскет лигата. След изиграването на по 15 мача в 16-те дивизии към този момент са ясни участниците и в идващия стадий.

Всички резултати и класирането в дивизиите можете да намерите в рубриката „ На фокус “ на формалната страница на БФБаскетбол – www.basketball.bg.

Играчът на националния тим и „ Олимпиакос “ Александър Везенков остана съвършен в първата фаза. В Дивизия 5 той приключи на върха с актив 15-0 откакто в последния си мач победи Cobuilder Vikings с рекордното 133:38.

Другият баскетболист от националния тим за мъже, който сподели, че е добър геймър, Йордан Минчев, влиза в идващия стадий с едно проваляне – 14-1. В неговата Дивизия 3 напред продължиха и Александър Матушев от „ Ямбол “ с 11-4, и Антон Диков от „ Чавдар “ (Троян) с 9-6.

Без загуба завърши тази фаза за черногорския център на „ Балкан “ Михайло Секулович, който с 15-0 е отличник в Дивизия 9. Георги Адирков от „ Рилски състезател “ е втори с 13-2 в групата, а последното място за идващия стадий в последния миг сграбчи Даниел Лозанов със „ Славия “ (7-8).

Съотборникът на Секулович в „ Балкан “ Марин Маринов завърши стадия с баланс 14-1 в Дивизия 7. В Дивизия 8 път напред откриха Димитър Генов от ЦСКА (11-4) и Мартин Маринов от „ Спартак “ (Плевен) с 10-5.

Перфектен остана и младежкият национал Ерик Искренов, който приключи на върха в Дивизия 15 с 15 победи. В последния си мач Искренов победи Пистолет със 101:99. В идната фаза в тази група продължиха и Филип Берг („ Шампион 2006 “) и Милен Дудев („ Рилски състезател “) с по 13-2 и треньорът на „ Несебър “ Стойко Кукучев, който изведе родния си „ Ямбол “ до 11-4.

Дивизия 14 – без загуба приключиха „ Левски Лукойл “ на viktor_angelov24, в Дивизия 13 със същия баланс е Jedi unblockable_kai, а в Дивизия 4 – Jedi greek_freak834. От Дивизия 14 напред не престават Костадин Лазаров от „ Ямбол “ с 14-1 и Борислав Русинов от „ Рилски състезател “ – 11-4.

Без загуба в Дивизия 6 завърши националът от тима на България до 16 години Цветомир Бонев. След него останаха Ясен Милов от „ Спортни гении “, играещ с „ А1 Академик София “ и Даниел Запрянов от „ Славия “.

В Дивизия 11 бе по-оспорвано. Стоян Кайнаров от „ Шампион 2006 “ приключи втори с еднакъв актив 13-2 с първия Slavia danyVD5. Трети в подреждането е Александър Гавалюгов от Балкан с 12-3, а за идната фаза се класираха и Дамян Минков от „ А1 Академик “ (София) с баланс 10-5, и капитанът на ЦСКА Виктор Маргаритов с 8-7.

Очаквайте скоро на формалната страница на БФБаскетбол – www.basketball.bg стратегия за идващия стадий на БФБ е-баскет лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР