СДВР официално потвърди ексклузивната новина на BulNews.bg за арестуваните във

...
СДВР официално потвърди ексклузивната новина на BulNews.bg за арестуваните във
Коментари Харесай

СДВР потвърди новина на BulNews.bg за ареста на Жмудата и негов авер

СДВР публично удостовери извънредната вест на BulNews.bg за задържаните във Врачанско автокрадци. Преди минути от пресцентъра на полицията разпространиха детайлности за случая, който само медията ни отрази още предходната седмица.
Операцията на Столична дирекция на вътрешните работи е извършена на 21 февруари. Около 18 часа същия ден униформените забелязали лек автомобил "Citroen C4 " със строшен прозорец на шофьорската врата, движещ се по бул. "Ломско шосе " в столицата. При направена информация станало ясно, че колата е с сменени регистрационни табели. Поставени били номера от товарен автомобил. Разследване на криминалисти посочило, че на 17 февруари автомобилът е разгласен от притежателя за незаконно лишен от ул. „ Боряна “.
Полицейските чиновници последвал „ Citroen “-а и съпътстващото го „ BMW “ до врачанското село Паволче. Там крадците се пробвали да скрият откраднатата кола в особено приспособен за задачата гараж. Заловени са двамата апаши - 36-годишният Генади Гергинов с прякор Жмудата, добре прочут на управляващите, и 43-годишният Р.Х., който карал съпровождащия автомобил. По непотвърдена информация той е от Паволче и е притежател на гараж за демонтиране на коли в селото.
В гаража служителите на реда намерили и иззели голям брой движимости, съотносими към незаконната им активност, включително мобилни телефони, SIM-карти, два комплекта регистрационни табели, голям брой автоключове за разнообразни марки коли, и техническо средство вид „ запушалка “.
През 2015 година Жмудата още веднъж бе хванат с крадена кола в село Паволче. Тогава той не устоя в ареста и натопи собствен приятел за закононарушението. Въпреки това Гергинов получи условна присъда от 1.5 година с 3 година изпитателен период, който тече сега.
Още същата нощ двамата са били закарани в ареста в София и все още към момента са там.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР