СДВР излезе с официална позиция на своята страница във Фейсбук

...
СДВР излезе с официална позиция на своята страница във Фейсбук
Коментари Харесай

СДВР с позиция след сбиването на "Армията"

СДВР излезе с публична позиция на своята страница във " Facebook " след сбиването сред почитатели на ЦСКА и " Локомотив " Пловдив преди мача сред двата отбора от Първа лига.

Ето какво написа в изказването на Столична дирекция на вътрешните работи:

" С навременна и съответна интервенция столични служители на реда предотвратиха разгръщане на напрежение преди започването на футболната среща сред тимовете на ПФК " ЦСКА – София " и ПФК " Локомотив " Пловдив.
Снимка: Lap.bg
На 31.10.2021 година малко след 16.25 часа на стадион " Българска войска " поражда напрежение сред последователи на двата тима, което след това прераства във физическа разпра. По искане на дежурния пратеник на футболната среща, за възобновяване и запазване на реда се е наложила интервенция на полицейски чиновници, които по същото време са обезпечавали сигурността към региона на спортното оборудване, макар че не са имали ангажимент с вътрешната защита.

След намесата на органите на реда до други произшествия не се е стигнало. Предприети са дейности за определяне на самоличността на участниците в случая и съответни ограничения по отношение на тях. ", пишат от Столична дирекция на вътрешните работи.

По-рано през днешния ден почитателите на " Локомотив " Пловдивсъщо излязоха с позиция, като упрекнаха ЦСКА за конфликтите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР