СДС - Пловдив позиция от седесари по душа и сърце:

...
СДС - Пловдив позиция от седесари по душа и сърце:
Коментари Харесай

Пловдивски седесари по душа и сърце посочиха с пръст тумора Милко Стрехин с кърваво писмо

СДС - Пловдив позиция от седесари по душа и сърце: Във вторник (17.04.2018г.) бяхме очевидци на един печален и неприличен ден за българската народна власт! С болежка гледахме клиповете от Националния съвет на Съюз на демократичните сили и не вярвахме, че това са хората, които имат искания да водят партията, която би трябвало да е знак на демократичния и свободен дух. На напред във времето видяхме лицето Милко Стрехин, индивида, който разцепи и унищожи организацията на Съюз на демократичните сили в град Пловдив със същите грозни и мафиотски сюжети. Туморът, който постоянно, невидимо унищожава и разяжда от вътрешната страна Съюз на демократичните сили, посредством операция, интриги и измами се споделя Милко Стрехин (от Раковски), и той би трябвало да бъде посочен с пръст. Разби в Пловдив (и не само) районните организации в Южен, Тракия и Централен (разбира се, не без безмълвното единодушие на националното ръководство).

Овладя структурата, като обезвери и отблъсна всички мислещи и интелигентни хора. Той съумя да " набута “ Съюз на демократичните сили в дупка, от която всички, които носим в сърцето си трите буквички, се срамим. За най-голямо страдание туморът, който завладя пловдивската организация на Съюз на демократичните сили се пробва да превземе и организацията на национално равнище. Определено ни е необходим умел хирург, само че не тези от клиповете, който да изреже метастазите и тумора до здрава основа.

Уважаеми кандидати за водачи на Съюз на демократичните сили, боли ни и се срамим от това, което се случва. Така няма да спечелите благосклонностите на хората, техните гласове и заедно ще станете ненужни на българското общество. Как тогава ще уреждате с постове себе си, родственици и любовници с тлъсти възнаграждения в държавни бордове. Не за първи път Съюз на демократичните сили сменя своя водач, само че постоянно се е случвало по либерален и цивилизационен метод. Припомняме по какъв начин Президентът на Р.България Петър Стоянов /1997-2001/, като един умен и виновен политик,  освободи лидерския пост и даде опция на нови лица да водят Съюз на демократичните сили. Напуснете политическата сцена и дайте късмет на Съюз на демократичните сили да излезе от политическия живот с достолепие и почитание, като партията, донесла доста очаквания за права, свободи и народна власт на милиони българи.

Напомняме ви, че Времето, към този момент не е ваше! 

От група седесари по душа и сърце!

19.04.2018г.

гр. Пловдив

1. Веселин Стойков

2. Тони Симидчиева

3. Чавдар Марев

4. Еню Енев

5. Йорданка Пенева

6. Марта Момина

7. Членовете и симпатизанти на Съюз на демократичните сили - Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР