Сдружение Справедливост за България обяви своите ценности и приоритети. Управителният

...
Сдружение Справедливост за България обяви своите ценности и приоритети. Управителният
Коментари Харесай

Независима от политиците съдебна власт, лустрация и свобода на словото: Гешев представи програмата на Справедливост за България

Сдружение " Справедливост за България " разгласи своите полезности и цели.

Управителният съвет на организацията утвърди 12-те точки, към които ще бъде построен бъдещия образ на придвижването. В основата на документа са сложени родолюбието, християнската нравственос и запазването на българската национална еднаквост. 

Ето и цялостната стратегия на ръководеното от някогашния основен прокурор съдружие: 

Ценности и цели

Движение „ Справедливост за България “ е консервативно обединяване на жители, учредено на родолюбието, християнската нравственос, целящо опазване на българската национална еднаквост, в чиято основа са обичайните фамилни полезности и родовата памет.

България - за България

Решенията за ориста и бъдещето на България би трябвало да се разискват и вземат в България от българските жители. Силната държавност се базира на мощни държавни институции.

Европа на Отечествата

Европа през днешния ден не е задоволително европейска. Причината за това е непрекъснатата кражба на суверенитет от националните страни в посока на брюкселското задкулисие, което от ден на ден трансформира Европейският съюз в бюрократична федеративна мрежа. Ето за какво България е длъжна да даде своя исторически принос за обединена Европа като общественост на суверенни национални страни, построена на равноправно и взаимноизгодно партньорство.

Класически консерватизъм

Изповядваме и работим за правилата на класическия политически консерватизъм, като сплотяваме своята воля под мотото " Бог, Отечество, семейство " и търсим партньорство и взаимоотношение с други консервативни и патриотични обединения в Европа, Съединени американски щати и останалия либерален свят.

Независима от политиците правосъдна власт

Демокрацията се уповава на разделянето на управляващите. Съдебната власт е мощна, когато е самостоятелна, и не може да бъде функционалност от капризите на политиците.

Силна национална стопанска система

Върховна полезност за нас е богатството на българското предприемачество, материалният и нравствен разцвет на българското общество.

Продължаване на българската нация

Стимулиране на раждаемостта и просветеността, превъзмогване на жестоката демографска рецесия, гарантиране на просперитета на младите фамилии и достойните старини на възрастните хора.

Защита на обичайното семейство

Семейството се състои от мъж и жена. Има единствено два пола и те са записани в Конституцията. Противопоставяме се на всеки опит за осъществяване на политики за промяна на пола на нашите деца и навлизането на джендър-идеологията в учебните стратегии.

Справедливост

Противопоставяме се на настоящата все още плутокрация – псевдодемократична форма на ръководство, при която властта принадлежи на представителите на най-богатата част на обществото. Ще работим за възобновяване на чувството за правдивост измежду хората, за премахването на незаконните модели на ръководство, за санкциониране на всички знакови престъпни фигури от прехода, в това число трансформиралите се в политици.

Върховенство на закона

Противопоставяме се на всеки опит за смяна в Конституцията от демократично доминиран парламент, определен с невиждано ниска степен на изборна интензивност. За нас няма никакво подозрение, че под прикритие на съмнителна псевдо-съдебна промяна демократичните реализатори на непозната воля ще посегнат на конституционните гаранции за фамилията и други устои на българската национална еднаквост. Ще се борим с всички разрешени от закона средства против всеки сходен план.

Държава, богата на просвета и познание

Ще работим в поддръжка на българската просвета и за завръщане на изгубените обичаи на високото равнище на българското обучение. Това е значимо за бъдещите генерации и за повишение ролята и качеството на гражданското общество. Необходима е смяна на образователните стратегии по посока на образование на будно и цивилен интензивно подрастващо потомство.

Съвременна форма на лустрация

Ние сме за модерна форма на лустрация, която допуска сложна инспекция на лицата, които желаят да вземат участие в ръководството на страната и да заемат висши обществени длъжности, по отношение на техни връзки и такива на произхода на капиталите им с някогашния комунистически хайлайф преди 1989 година

Свобода на словото

Правото на хората, обезпечено в българската Конституция да показват свободно мнението си и да го популяризира посредством слово е съществено накърнено. Ще се борим с всички разрешени от закона средства против опита за заглушаване гласа на хората и накърнената независимост на медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР