Сдружение Регионална асоциация за развитие и иновации - Мизия“ (РАРИ

...
Сдружение Регионална асоциация за развитие и иновации - Мизия“ (РАРИ
Коментари Харесай

Обсъждат във Варна участието на гражданите в процеса на управление

Сдружение " Регионална асоциация за развиване и нововъведения - Мизия “ (РАРИ Мизия) взаимно със Фондация за промяна в локалното самоуправление (ФРМС) приготвят Кръгла маса в границите на " Обществена акция за поддръжка на законодателни промени, създаващи условия за интензивно гражданско присъединяване градовете с районно разделяне “ по план " Демократизиране на процесите на образуване и използване на политики в градовете с районно разделяне – София, Пловдив и Варна “.

Кръглата маса ще бъде извършена на 9 декември 2021 година (четвъртък) от 11.00 до 13.00 ч. в зала " Юнашки салон “, бул. " Христо Ботев “ №1, гр. Варна.

Целта на кръглата маса е да бъдат разисквани провокациите и разпознатите спънки пред ефикасното присъединяване на жителите в процеса на ръководство на общината и регионите, както и да бъдат потърсени решения на проблемите посредством формулиране на рекомендации и оферти за нормативни промени.

Дискусионната среща ще бъде извършена при спазването на настоящите противоепидемични  ограничения, включително разполагаем " зелен документ “ (за имунизиране, преболедуване, тестване или антитела), оповестяват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР