Сдружение ПФК Ботев с подкрепата на КПБП и Обединени фракции

...
Сдружение ПФК Ботев с подкрепата на КПБП и Обединени фракции
Коментари Харесай

Бултрасите скочиха на строителя на Колежа

Сдружение ПФК Ботев с поддръжката на КПБП и Обединени фракции Бултрас нападнаха строителя на „ Колежа “ в лицето на изпълнителният шеф на компания ПИМК – Илиян Филипов. Според тях той е изрекъл „ следващата лъжа в медийното пространство “.

„ Уважаеми ботевисти, пловдивчани, 

Вчера за следващ път строителят на Колежа в лицето на изпълнителния шеф на компания ПИМК - Илиян Филипов, изрече в медийното пространство следващата лъжа

В този смисъл желаеме да му напомним, че в количествено-стойностната сметка на публичната поръчка, която самият той е оферирал и подписал, сумата за видео наблюдаване е в размер на 652 099 лева , а не 50 000 лева , както той акцентира в изявление за пловдивска онлайн медия. 

Надяваме се, че изреченото от него не е съзнателно изместване на фокуса върху по-маловажни строително-монтажни работи за сметка на КОЗИРКАТА !

Жълто-черната общност е непоколебима в своето гледище - с получените спомагателни 12 млн. лв. да бъде приключена напълно покривната структура на стадион „ Христо Ботев “ над четирите бранша, в това число и покривното покритие - каквато публично бе и задачата на отпуснатия заем

Сдружение ПФК Ботев

С цялостната поддръжка на КПБП и Обединени фракции Бултрас “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР