Сдружение “Обединени За Силен Петрич, на свое събрание издигна зам.шефа

...
Сдружение “Обединени За Силен Петрич, на свое събрание издигна зам.шефа
Коментари Харесай

Сдружение издигна фармацевтът К. Качулев за кмет на Петрич

Сдружение “Обединени За Силен Петрич ”, на свое заседание издигна зам.шефа на районната фармацевтична гилдия /РФК/, доктор Константин Качулев, като претендент за кмет на община Петрич. Качулев е първият публично повдигнат претендент за градоначалник в южния град. Той беше регионален водач икандидат за народен представител от партията на В. Божков " Българско лято ", само че партията на съумя да прескочи 4 % преграда.

Константин Качулев е магистър по фармация с три специалности - промишлена фармация, токсикология, и правно контролиране в здравеопазването; магистър по ръководство на клиничните изпитавания на нови лекарства; лекар по обществена медицина и организация на опазването на здравето и фармацията; студент в магистърската стратегия по стопанска система и финанси. Той е притежател наспециална премия от Съюза на икономистите в България в състезанието “Млад икономист 2023 ”, наградата “Магистър-фармацевт на годината 2023 ” за РФк-Благоевград и е с главен принос в премията за “Регионална фармацевтична гилдия на годината за 2023 година ” - оценка за неговата работа и триумфите на ръководената от него Регионална фармацевтична гилдия - Благоевград до края на 2022г.

Сдружението търси форма за независимо явяване на изборите, само че ще работи самодейно за обединяване, каквото е и името ни.
Освен претендент за кмет на общината, съдружие Обединени За Силен Петрич ще предложи кандидатури за кметове и наместници във всички обитаеми места на общината както ще работи и за цялостна кандидатска лист за общински съвет.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР