Сблъсъкът за Външното министерство и протестите на зърнопроизводителите коментираха политическият

...
Сблъсъкът за Външното министерство и протестите на зърнопроизводителите коментираха политическият
Коментари Харесай

Георги Лозанов с предложение: Трябва да има двама вицепремиери - Денков и Тагарев

Сблъсъкът за Външното министерство и митингите на зърнопроизводителите разясниха политическият ПР Нидал Алгафари и специалистът по медии и публицистика Георги Лозанов в студиото на NOVA NEWS.

Лозанов съобщи, би трябвало да има двама вицепремиери. " Единият би трябвало да е Денков, а другият - Тагарев “. Експертът е на мнение, че изборната борба сред ПП-ДБ и ГЕРБ в никакъв случай не е серпантина. " Аз обаче мисля, че постът на външен министър е малко надценен “, добави той.

Алгафари счита, че напрежението към бъдещия външен министър е за да се отклони вниманието от другите министерски кресла. Той е на мнение, че " всеки може да бъде външен министър “, само че когато има сделка тя би трябвало да бъде изпълнена. Алгафари е на мнение, че няма нищо неприятно в това лице от Движение за права и свободи да бъде медиатор сред две " биещи се от време на време другарски компании “.

Лозанов запита какво се случва с Конституционната промяна. " От нея има един единствен резултат - това, че президентът повече няма да може да променя политическия курс на България със свои държавни управления “. Експертът е на мнение, че това прави бъдещите избори по-лесни.

Алгафари уточни, че митингът на зърнопроизводителите е " следващото изнудване на страната и данъкоплатците “. Според Лозанов капацитетът на протестиращите е толкоз, колкото този на " Възраждане “. Той е на мнение, че има синхрон в общия метод на деяние. Експертът счита, че недоволството няма да повлияе на политическия живот в страната.

Гостите разясниха и следствията на убийствата на Алексей Петров и Мартин Божанов-Нотариуса. Според Алгафари отговорните няма да бъдат разкрити. Лозанов пък уточни, че " би трябвало да има вицепремиер по честността, който да следи тези въпроси ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР