Сблъсъкът с антируските сили, подхранвани в Украйна, беше неизбежен, беше

...
Сблъсъкът с антируските сили, подхранвани в Украйна, беше неизбежен, беше
Коментари Харесай

Путин: Сблъсъкът с антируските сили в Украйна е неизбежен

Сблъсъкът с антируските сили, подхранвани в Украйна, беше неминуем, беше просто въпрос на време. Това сподели съветският президент Владимир Путин във вторник по време на диалог със чиновници на локалната галактическа промишленост на космодрума Восточный, предава

„ Украйна стартира да се трансформира в антируски опорен пункт и започнаха да порастват от дълго време съществуващи кълнове на шовинизъм и неонацизъм “, съобщи президентът. „ Разрастването на неонацизма беше особено отглеждано и конфликтът на Русия с тези сили беше неминуем, те единствено избраха времето за офанзива “, разяснява Путин.

Държавният глава акцентира, че последвалите събития демонстрираха какъв брой надълбоко са израснали неонацистките хрумвания в Украйна.

" Това е явен факт. Неонацизмът, за жалост, стана факт от живота в една много огромна страна, близка до нас. Това е явно нещо: беше неизбежно, единственият въпрос беше времето ", добави той.

Путин означи, че при реализиране на задачите на специфична военна интервенция Руската федерация оказва помощ на хората в Донбас, а въпреки това „ взема ограничения за гарантиране на сигурността на самата Русия “.

" Очевидно нямахме различен избор, по този начин е. И няма подозрение, че задачите на специфичната интервенция ще бъдат реализирани ", заключи той.

„ Целите са изцяло разбираеми, благородни са “, акцентира Путин.

„ Основната цел е да се помогне на хората в Донбас, хората от Донбас, които ние признахме, бяха принудени да създадат това, тъй като киевските управляващи, тласкани от Запада, отхвърлиха да съблюдават споразуменията от Минск, ориентирани към спокойно решение на проблемите на Донбас “, добави президентът.

Поздравявайки служащите от промишлеността и руснаците с Деня на космонавтиката, президентът означи, че би желал настрана да насочи най-топлите думи към военнослужещите на съветските въздушно-космически сили.

„ Днес нашите офицери вземат участие в специфична военна интервенция в Донбас, в Украйна. Те оказват помощ на националните републики на Донбас. Те работят самоуверено, умело, ефикасно и дейно, употребяват най-модерните типове оръжия с неповторими, несравними характерности ", сподели той.

Путин напомни, че президентът на Украйна Владимир Зеленски обществено е декларирал, че Киев не харесва нито една от точките на Минск-2, „ други публични лица споделиха, че осъществяването на Минските съглашения е невероятно “.

" Те обществено отхвърлиха това. Е, просто е невероятно да продължим да поносим този геноцид, който продължава осем години ", акцентира президентът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР