Създателят на Нефтохимик Христо Порточанов, който за пореден път е

...
Създателят на Нефтохимик Христо Порточанов, който за пореден път е
Коментари Харесай

Христо Порточанов: Не съм се отказал. Ще предложа екип от стойностни хора

Създателят на " Нефтохимик " Христо Порточанов, който за следващ път е измежду претендентите за президент на Българския футболен съюз, даде обещание са предложи стойностни хора, които да бъдат част от екипа му, в случай че бъде определен.

Бизнесменът, който беше под светлините на прожекторите през 90-те години на ХХ век, съобщи, че да се приказва за смяна в спорта у нас е съвременно, само че тя не се случва.

" В последно време е съвременно да се приказва за смяна. Колкото повече се приказва за смяна в България, съвсем нищо не се случва. Ще предложа екип от извънредно стойностни и качествени хора. Аз съм тук, с цел да видите, че не съм се отказал ", беше сбит Порточанов от трибуната в зала 1 на НДК, където се организира конгресът за избор на президент на БФС.

Снимка: Lap.bg

За претендентите ще се гласоподава с интегрална бюлетина, на която ще бъдат изписани имената на всички шестима претенденти. Освен Порточанов, за поста се борят Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Ивайло Дражев, Христо Христов и Георги Захариев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР