Създателят и творчески директор на Watch Dogs и дългогодишен служител

...
Създателят и творчески директор на Watch Dogs и дългогодишен служител
Коментари Харесай

NetEase привлякоха създателя на Watch Dogs

Създателят и креативен шеф на Watch Dogs и дълготраен чиновник на Ubisoft Джонатан Морин към този момент е част от NetEase Games и по-точно от подразделението на киъайската компания в Монреал. Неговата роля там ще е да помогне за основаването на напълно нов бранд, който съгласно думите му ще осъществя задачата на NetEase да се трансформира в един от най-големите гейм издатели в света.

„ Развълнуван съм да оповестя, че стартирам своето ново премеждие като креативен шеф в NetEase Games Montreal. За мен е привилегия да се причисля към един въодушевен и надарен екип за основаването на напълно нова игра. За мен това е нещо особено, само че не мога да кажа освен това “, написа Морин. Сред сътрудниците му участват някогашни чиновници на Quantic Dream, Jackalope и Nagoshi Studio, допълват Eurogamer.

Присъединяването на Морин към NetEase следва новината за привличането на ветерана от редиците на Xbox и началник на дизайна на Halo Infinite Джери Хук към Jar of Flies, новосформирано студио от NetEase, което ще се концентрира над работата по това, което те дефинираха, като идващото потомство сюжетно основани екшън игри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР